Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεισαν για λίγο τον κόμβο της ΈδεσσαςΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


            Οι αγρότες βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα τους, διεκδικούν το ίδιο το δικαίωμα να μείνουν στα χωράφια τους, διεκδικούν το δικαίωμα στη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Κύριο πρόβλημα τους  το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Η κυβέρνηση αθέτησε τις υποσχέσεις  που είχε δώσει στους αγρότες για λύσεις των προβλημάτων τους.
             Ο αγώνας των αγροτών δεν είναι μια στενά δική τους υπόθεση. Η σημασία του ξεπερνάει τα όρια του αγροτικού πληθυσμού και αποχτάει μια ξεχωριστή σημασία ακόμα και για εμάς τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Με αλλά λόγια ο αγώνας επιβίωσης των αγροτών, δένεται αντικειμενικά με δεσμά ζωής και  με μας τους ίδιους.
             Άρα η ανάπτυξη τώρα της πιο αποφασιστικής συμπαράταξης και αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους αγρότες υπηρετεί τα πιο ζωτικά συμφέροντα ολοκλήρου του ελληνικού λαού. Το μόνο που φοβάται αυτή η κυβέρνηση, αλλά και κάθε κυβέρνηση (παλιά ή νέα), είναι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον αγωνιζόμενο λαό.
              Κλείνοντας εκφράζουμε την συμπαράσταση και την   αλληλεγγύη μας  στον δίκαιο αγώνα των αγροτών δηλώνοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι είμαστε δίπλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more