Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα!- Έκλεισε ο κόμβος της Αψάλου. Οι εναλακτικές διαδρομές



 
Οι αγρότες όπως άλλωστε είχαν προειδοποιήσει εδώ και λίγη ώρα έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Αψάλου. Αναμένεται να τον ανοίξουν στις 9 το βράδυ. Έτσι έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία από την Έδεσσα στην Αλμωπία και από την Αλμωπία στον υπόλοιπο νομό και στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η εξέλιξη θα συνεχιστεί όπως αναφέρουν και τις επόμενες μέρες με πιθανότερο σενάριο να κλείνουν ποιο πολλές ώρες τον δρόμο οι αγρότες. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις εναλλακτικές διαδρομές ώστε τουλάχιστον να αποφεύγεται η ταλαιπωρία.

Από την Αριδαία και τα λοιπά χωριά προς Θεσσαλονίκη η μόνη διέξοδος είναι μέσω της παλιάς οδού Εξαπλατάνου-Γιαννιτσών διασχίζοντας Θεοδωράκι, Κρανέα, Καλή, Αραβησσός, Νέος Μυλότοπος και Γιαννιτσά. Μάλιστα αυτή η διαδρομή είναι ποιο μικρή σε χιλιόμετρα από την κανονική εθνική οδό μέσω Αψάλου. Πάντως το οδικό δίκτυο είναι κακό λόγω κυρίως των στροφών. Ο δρόμος ισχύει και αντίστροφα για τους πολίτες που θέλουν να πάνε στην Αλμωπία μέσω Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών.

Από την Αριδαία στην Έδεσσα μπορούν να επιλέγουν τον παλιό δρόμο μέσω Μαργαρίτας. Υπάρχει δρόμος μέσα από το χωριό Άψαλος και αυτός ο δρόμος ο οποίος έχει άσφαλτο οδηγεί λίγο έξω από το χωρίο και έτσι παρακάμτεται το μπλόκο της Αψάλου. Αντίστροφα ισχύει και για αυτούς που έρχονται από την Έδεσσα. Πρέπει να στρίψουν στο χωριό Μαργαρίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more