Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας η φωνή και η ψυχή του Ανδρέα!

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, άφησε την τελευταία του πνοή  πριν από λίγη ώρα από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο Αττικό.
Ο "συγκεντρωσιάρχης" και  στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα.
Ποιος ήταν ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ήταν συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής, παντρεμένος με τη καθηγήτρια Σοφία Ζαφειρίου, έχουν δύο παιδιά, τον Θανάση και την Αλεξάνδρα.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 στην ΤΟ Κυψέλης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ ΑΒΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας. Το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν έλειψε ποτέ δίπλα από τον Ανδρέα Παπανδρέου και "ευθύνεται" για πολλές από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έχει δει ποτέ η Ελλάδα. Από εκεί πήρε και το όνομα "συγκεντρωσιάρχης".
Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Το 1999 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού. Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (3-6 Μάρτη του 2013) εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more