Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Διαβάστε νέες συλλήψεις σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

    
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών κλοπή δικύκλου. Για την υπόθεση συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών χθες (27-07-2016) το μεσημέρι και το βράδυ αντίστοιχα στις Σέρρες, 2 ημεδαποί ηλικίας 18 και 17 ετών, διότι τα ξημερώματα της 26-07-2016 αφαίρεσαν τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα 23χρονου ημεδαπού στις Σέρρες. Το δίκυκλο βρέθηκε σε περιοχή των Σερρών και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα στις Σέρρες. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η προαναφερόμενη χθες (27-07-2016) το μεσημέρι εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ σύμφωνα με τον 47χρονο ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει εξωτερικά του καταστήματος.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών περίπτωση ζωοκλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τα ξημερώματα της 26-07-2016 αφαίρεσε από το ποιμνιοστάσιο 50χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών 40 αμνοερίφια, τα οποία ακολούθως προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη τους επιχείρησε ανεπιτυχώς να πουλήσει.

 ·   Συνελήφθη  σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προΣυνελήφθη χθες (27-07-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για το αδίκημα της αντίστασης.
·   Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.
·   Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας 31 χρόνος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του εισαγγελική διάταξη του Πρωτοδικείου Χαλκιδικής προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής φυλάκισης 2 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών, για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού και της παράνομης οπλοκατοχής.

·   Συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο και εκριζώθηκε.


·   Συνελήφθησαν στην Ημαθία από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 37 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατείχαν από κοινού.
·   Συνελήφθη  στην Ημαθία από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών ένας 24χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα φυσίγγιο τα οποία και κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος κατά τον αστυνομικό έλεγχο δήλωσε ψευδή στοιχεία της ταυτότητας του, ενώ προέκυψε ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more