Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Πολύ κόσμο προσέλκυσαν τα ΄΄ Φεγγάρια Τέχνης και Πολιτισμού ΄΄ και ΄΄ Τα Μουσικά του Βάλτου ΄΄ στην ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ !

Άκρως επιτυχημένα τα 2α Φεγγάρια Τέχνης και Πολιτισμού που διοργανώθηκαν στην Κρύα Βρύση με πρωτοβουλία του Radio gallery και φυσικά την στήριξη του Δήμου Πέλλας . Σε πάνω από 60 εκθέτες δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την δημιουργικότητα των ελληνικών μικροεπιχειρήσεων και οικοτεχνιών. 
Ο πεζόδρομος της πόλης γέμισε κόσμο με ντόπιους και φιλοξενούμενος δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα διασκέδασης και χαράς. Φιλοδοξία όπως δήλωσε και ο εμπνευστής της εκδήλωσης Νίκος Ποργουτζίδης είναι να γίνει θεσμός με ευρύτερη απήχηση κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου δίνοντας ζωντάνια και ένα διαφορετικό χρώμα στην καλοκαιρινή Κρύα Βρύση. 
Παράλληλα φέτος τις ίδιες μέρες διοργανώθηκαν και τα 5α Μουσικά του Βάλτου με το συγκρότημα DECHO το Σάββατο το βράδυ να παρουσιάζουν μοναδικές ερμηνείες, μέχρι νωρίς τα ξημερώματα, ενώ την Κυριακή το βράδυ και μέχρι τουλάχιστον την καλοκαιρινή μπόρα που έπιασε, τοπικοί Dj΄ s παρουσίασε ο καθένας το δικό του μουσικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more