Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΡΘΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ


Η βελτίωση της καθημερινότητας αποτελούσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχικό στόχο για τη Δημοτική Αρχή.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην προμήθεια νέου μηχανήματος με αρθρωτό καταστροφέα. Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα εξυπηρετήσει την κοπή χόρτων και κλαδιών, με στόχο την συντήρηση του οδικού άξονα.
Το νέο όχημα το οποίο κόστισε 90.000 ευρώ με χρήματα που εξασφαλίστηκαν για τον τομέα της πολιτικής προστασίας (π.χ. αποφυγή ατυχημάτων ή πυρκαγιών από χόρτα), ενισχύει σημαντικά το Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας και αναμένεται να κάνει πιο εύκολο το έργο του λύνοντας σημαντικά προβλήματα.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα τέτοιο μηχάνημα προστέθηκε στον εξοπλισμό μας. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη που θα βοηθήσει πολύ στον τομέα της καθημερινότητας για την οποία παλεύουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπαλλήλους. Οφείλω να τονίσω ότι η διαδικασία την οποία ακολουθήσαμε δεν ήταν καθόλου εύκολη, αντίθετα περιελάμβανε μία δαιδαλώδη γραφειοκρατία. Είναι ενδεικτικό ότι από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε τις διαδικασίες και έπρεπε να περάσουν σχεδόν δύο χρόνια για να το παραλάβουμε. Για να φτάσουμε μέχρι εδώ χρειάστηκε σκληρή δουλειά και προσπάθεια, όμως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και σύντομα τα αποτελέσματα θα γίνουν αντιληπτά και από τους συμπολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more