Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝΣυνελήφθη  στην Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 41χρονος ημεδαπός, καθώς κατελήφθη από τους αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει με κατσαβίδι την πόρτα οχήματος ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε, προκαλώντας φθορές στο όχημα. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή διέρρηξε με την ίδια μέθοδο όχημα ιδιοκτησίας 19χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε, προκαλώντας φθορές στο όχημα. Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι, ενώ επίσης σε έρευνα που έγινε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο και ένα ακόμα κατσαβίδι. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας. 

 Συνελήφθη στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 40χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.
Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 24χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more