Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πιερία για την πάταξη του παρεμπορίουΣυνελήφθησαν 19 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά 6.500 προϊόντα παρεμπορίου

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών διάφορων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας οδήγησε στη σύλληψη πολλών ατόμων που δραστηριοποιούνταν στο παρεμπόριο στους Νέους Πόρους στην Πιερία.

Πρόκειται για 16 υπηκόους Μπαγκλαντές και 3 υπηκόους Πακιστάν ηλικίας από 20 έως 50 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, σήμερα (12-08-2016) το πρωί σε αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι σε χώρο που χρησιμοποιούσαν και σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν συνολικά 6.500 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης και υπόδησης, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, φο μπιζού, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και άλλα αντικείμενα, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Τα παραπάνω προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πιερίας.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτη ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more