Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Στοχευμένοι έλεγχοι στην Πέλλα από την Αστυνομία



Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του λαθρεμπόριου καπνικών προϊόντων αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας συνέλαβαν στην Πέλλα, 3 γυναίκες ηλικίας 39, 47 και 57 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα χθες (13-10-2016) το μεσημέρι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν  οι δύο γυναίκες (39χρονη και 47χρονη)  έξω το σπίτι της 57χρονης και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από 10 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων που είχαν αγοράσει λίγο νωρίτερα από την 57χρονη. Ακολούθως εντοπίστηκε στο σπίτι της και συνελήφθη και η 57χρονη και σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν σε χώρους της οικίας και κατασχέθηκαν:
  • 34 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων και
  • 156 πακέτα τσιγάρων,
που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Οι παραπάνω συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 



· Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κλοπή μεταλλικών αντικειμένων. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου καθώς και ενός 30χρονου ημεδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσε από την αποθήκη 23χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία απογευματινές ώρες της ίδιας μέρας πούλησε στον 26χρονο ιδιοκτήτη μάντρας παλαιών σιδήρων σε άλλη περιοχή της Πέλλας. Τα κλοπιμαία, που ανέρχονται σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη στα 600 ευρώ, βρέθηκαν στην μάντρα του 26χρονου και αποδόθηκαν στον 23χρονο κάτοχο τους.


· Συνελήφθη χθες (13-10-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας 23χρονος ημεδαπός δυνάμει βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, διότι παραβίασε περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Συνελήφθη χθες (11-10-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.


Συνελήφθη χθες (11-10-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more