Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

«Συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας»Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο εντευκτήριο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου μεταξύ της Προέδρου του συλλόγου κας Δέσποινας Οτουντζίδου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας κου Μιλτιάδη Κασσάρα.
Θέτοντας τις βάσεις μιας νέας εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πολιτιστικών φορέων, προχώρησαν σε συμφωνία-σταθμό για τα πολιτισμικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης!
Με την εγγύηση της ποιότητας που προσφέρει η πορεία του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και παράλληλα το πλούσιο βιογραφικό του πανελληνίου φήμης διακεκριμένου βιολοντσελίστα κου Κασσάρα, ένα υψηλής καλλιτεχνικής στάθμης εγχείρημα τολμούν οι διοργανωτές και ήδη βρίσκονται στις προεργασίες παρουσίασης της δημοφιλέστερης ελληνικής οπερέτας,
με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.
Πρόκειται για το έργο «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, ένα εξαιρετικό κωμειδύλλιο, με απολαυστικά στοιχεία φάρσας και με πηγαίο μελωδικό πλούτο, που γράφτηκε το 1918 και εξακολουθεί να γοητεύει ως τις μέρες μας, καθώς αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό και συνάμα εξαιρετικό δείγμα της ελληνικής λυρικής δημιουργίας.
Το έργο θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτη και θα είναι προπομπός του 2ου Εαρινού Φεστιβάλ Μουσικής που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.
Το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας και το Εδεσσαϊκό Θέατρο, καλούν σε συνάντηση παρουσίασης του έργου, όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7μμ, στο εντευκτήριο του συλλόγου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more