Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑΑποτέλεσμα εικόνας για Προκόπης Παυλόπουλος

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, τον οποίο θα υποδεχτεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, θα τιμήσει φέτος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, την επόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Έδεσσα, περιλαμβάνει:
-Ώρα 10.20’ π.μ.:
Επίσημη υποδοχή της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και απόδοση τιμών.
Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας με τη χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και εκφώνηση του ιστορικού της ημέρας από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάση Χρήστου.
-Ώρα 11.40’ π.μ.:
Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνου της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Σιγή ενός λεπτού.
Εθνικός Ύμνος.
-Ώρα 12.00’ μ.:
Παρέλαση αναπήρων πολέμου, μαθητών – μαθητριών, προσκόπων – οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ορίζεται επίσης:
-Γενικός σημαιοστολισμός από τις 8.00’ το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου ανήμερα των εκδηλώσεων.
-Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων και αρχαιολογικών χώρων και μνημείων του Δήμου Έδεσσας, καθώς και των καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου ανήμερα των εκδηλώσεων μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more