Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Country & Western Barbecue της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Τη δυνατότητα να απολαύσουν αυθεντική country μουσική και να γευτούν το καλύτερο country & western barbeque μενού, το οποίο βρίσκεται μόνο στην Πολιτεία του Texas, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στο Country & Western Barbecue της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 12:30 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.
Ο καταπράσινος και λουλουδιασμένος χώρος των 15 στρεμμάτων του Ομίλου, στη σκιά των Στύλων του Ολυμπίου Διός και της Ακρόπολης, θα φιλοξενήσει την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση για τους φίλους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης, την οργάνωση του οποίου έχει η ομάδα του Συλλόγου Φίλων της Σχολής στην Αθήνα, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου Σχολείων Βιωματικής Μάθησης Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more