Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΕΛ 
ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ː Ευθύμιος Δρόσος-γραμματέας ΑΝ.ΕΛ,   Μανταλένα Παπαδοπούλου-εκπρόσωπος τύπου,   Κίγκας  Κώστας- μέλος εκτελεστικής επιτροπής και γραμματέας οργανωτικού,   Καράμπελας Κώστας-πρόεδρος νεολαίας,  επισκέφτηκαν το νομό μας στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού ανοίγματος προς την κοινωνία.
  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο μιας  ευρύτερης περιοδείας στην Κεντρική  Μακεδονία με  τους  εξής στόχουςː α) την προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης του κινήματος για την περαιτέρω ενδυνάμωση και το άνοιγμα στην κοινωνία  β)  την ενημέρωση της κοινής γνώμης για, τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. σε ιδεολογικό- πολιτικό επίπεδο στο πλαίσιο  μιας δυνατότητας  για  ιδεολογικό-πολιτικό αυτοπροσδιορισμό,  τη συμμετοχή  των ΑΝ.ΕΛ στην κυβέρνηση ως κυβερνητικοί εταίροι.
 Σύμφωνα με όσα  ανέλυσε ο γραμματέας του κινήματος, οι ΑΝ.ΕΛ είναι ένα πατριωτικό και δημοκρατικό κίνημα κοινωνικής ευθύνης με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά  της ρήξης και της σύγκρουσης.  Στόχος είναι η απαλλαγή από το σάπιο  και πολιτικό κατεστημένο σε μια δύσκολη κατάσταση για τη χώρα. Σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται οι ΑΝ.ΕΛ για τα κακώς κείμενα, οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και  είναι γνωστοί  αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στο Δ.Ν.Τ .  Είναι εκείνοι που κατέστρεψαν την ελληνική κοινωνία και ομίλησαν για  ιστορία επιτυχίας (success story). Ελπίζει το κίνημα στην επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την αξιολόγηση και τις προσεγμένες κινήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης. Ομιλούν, πλέον, για ένα νέο μοντέλο  οργάνωσης και απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών δυνάμεων, από όλες τις παρατάξεις, σηματοδοτώντας  το καινούριο σε αυτή την προσπάθεια.  Ακόμα,  αποτελούν τον καταλυτικό παράγοντα στην πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής,  παρεμβαίνουν με τροπολογίες όπου χρειάζεται, τις διαφορές τους με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α  τις κρατάνε, κρατάνε και μια έντιμη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more