Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΤΑ ΚΤΕΛ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

  Τα  Λουτρά  Αλμωπίας επέλεξε η Πανελλήνια  Ομοσπονδία  Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, η οποία εκπροσωπεί και τα ΚΤΕΛ, για την ετήσια συνέλευση. Με έντονο ενθουσιασμό   Πρόεδροι και Μέτοχοι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στο φιλόξενο χώρο των Λουτρών Αλμωπίας για να  γνωριστούν καλύτερα, να αναλύσουν τα προβλήματα του κλάδου και να προσπαθήσουν να τα λύσουν,  θέτοντας ταυτόχρονα νέους στόχους για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στο μέλλον.  Είναι θετικό που  είναι οργανωμένοι και ενωμένοι με ένα κοινό στόχοː την καλυτέρευση της  καθημερινότητας  του ανθρώπου, του απλού ανθρώπου που  παλεύει να επιβιώσει .
  Τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σοφοκλής Φάτσιος όσο και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας  κ. Γουστέρης Γρηγόριος στις ομιλίες τους  αναφέρθηκαν  στο 1952 όπου ξεκινάνε τα ΚΤΕΛ, για να φτάσουν στο σήμερα και να διαμηνύσουν προς όλους εκείνους που μετακινούνται , και δεν είναι λίγοι το 80% του πληθυσμού, ότι εδώ είμαστε  για να συζητήσουμε προβλήματα βελτίωσης και επιβίωσης του κλάδου σε δύσκολους καιρούς, εφαρμόζοντας πολιτικές με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.
  Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από τους προαναφερόμενουςː ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης, ο  Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο βουλευτής  Καρασμάνης, από την περιφέρεια ο Πέτρος Ζέρζης,  ο π. Σολομών Ελπασίδης εφημέριος Λουτρακίου, δημοτικοί σύμβουλοι και  άλλοι.
  Όλοι στις ομιλίες τους συνεχάρησαν την Ομοσπονδία  για  την απόφασή της να στηρίξει την περιφέρεια και να πραγματοποιήσει το συνέδριό της  στα Λουτρά Αλμωπίας. Αναφέρθηκαν στο κοινωνικό έργο των ΚΤΕΛ, αφού μεταφέρει μαθητές, πολύτεκνους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ και άλλες κοινωνικές ομάδες. Θα μπορούσαμε να πούμε με άνεση πως δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην έχει μετακινηθεί με λεωφορείο των ΚΤΕΛ.
 Οι δήμαρχοι Αλμωπίας και Εδέσσης, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας κ. Ζέρζης και ο βουλευτής κ. Σηφάκης  ζήτησαν συνεργασία στο περιηγητικό τομέα, τονίζοντας τις Ομορφιές και τους Αρχαιολογικούς Θησαυρούς του Νομού μας. Τόνισαν, επίσης, το κοινωνικό κομμάτι, καθώς και το προβληματικό οδικό δίκτυο  για το οποίο πρέπει να κάνει κάτι η περιφέρεια  ώστε να  βελτιωθεί και να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων.
  Ο υφυπουργός κ. Μαυραγάνης  αφού  συνεχάρη την ομοσπονδία για το τεράστιο έργο της μέχρι σήμερα, τόνισε τη βοήθεια που προσέφερε και προσφέρει μέσα από το υπουργείο του ώστε ο ανταγωνισμός να είναι υγιής, να μην υπάρχουν   μονοπώλια   και  στρεβλώσεις. Υποσχέθηκε  περισσότερη βοήθεια στον κλάδο.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more