Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Με τα νταούλια και με τους ζουρνάδες καλημέρα Ήλιε καλημέρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Με τα νταούλια και με τους ζουρνάδες καλημέρα Ήλιε καλημέρα!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (Ν.Ο.Ε) Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ

Φίλες και φίλοι,

Μετά την αξιακή αλλοτρίωση της άγουρης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας και την ηθική απαξίωση του πολιτικού συστήματος της χώρας που μας οδήγησε στη διεθνή επιτήρηση και τον περιορισμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, βρισκόμαστε πλέον στη κρισιμότερη ίσως φάση για το μέλλον του τόπου μας.

Οι κυριάρχες πολιτικές δυνάμεις εγκλωβισμένες στη γνώριμη τακτική του λαϊκισμού, πωλούν ψεύτικες ελπίδες και καλλιεργούν προσδοκίες που αδηνατούν να υλοποιήσουν. Ρίχνουν τα δίχτα τους αριστερά και δεξιά και ότι “κάτσει” στα αναταραγμένα νερά της αποδεκατισμένης κοινωνίας μας.

Αν το ανολοκλήρωτο πολιτικό φάσμα τους επιτρέπει αυτή τη συμπεριφορά, δυστυχώς η δική μας ισοπεδωτική αντίληψη για το πολιτικό δυναμικό της χώρας, την ενισχύει και την οδηγεί στα αδιέξοδα.

Σωτήρες δεν υπάρχουν και δεν περιμένουμε, ούτε και μαγικές συνταγές μπορούν να μας απαλλάξουν από τη “κακοδαιμονία” μας, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός και η επιθυμία μας για ένα μέλλον που μας αξίζει.

Παραφράζοντας το Ν. Καζαντζάκη που θέλει “τον άνθρωπο να βγάζει φτερά μπρος στο χείλος του γκρεμού” η κεντροαριστερά, ο πολιτικά υπεύθυνος χώρος που έχει σημαδέψει την ιστορία του τόπου με μεγάλες αποφάσεις – τομές, δηλώνει παρούσα, συνεπής στον ιστορικό της ρόλο και σύγχρονη, εξωστρεφής, αναγεννημένη, προσκαλεί το πολιτκό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας στο μέλλον.

Δημοκράτες και Δημοκράτισσες

Επειδή η ανοχή μας στέρεψε και η αποχή δεν μας ταιριάζει, στις 12 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς.

Ο νέος πολιτικός φορέας που γεννιέται μέσα απο την αγωνία μας, συντονισμένος με κινήματα αντιρατσιστικά, κόντρα σε κάθε μορφής “λαϊκισμού” μας καθιστά συνυπεύθυνους και με την ενεργή μας συμμετοχή, μας καλεί να δώσουμε περιεχόμενο και δύναμη στη φωνή του.

Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας, καθορίζουμε το μέλλον μας και αφήνουμε πίσω μας, στο χθές, τις δυνάμεις και τη νοοτροπία που μας καθήλωναν στο περιθώριο των εξελίξεων. Τώρα κοιτάμε μπροστά !

Ν.Ο.Ε ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more