Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη: Και το 2018 προχωράμε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Βέροια 29-12-2017
Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες,

Μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη άδικες θυσίες για τον ελληνικό λαό, φεύγει.
Μια επίσης δύσκολη χρονιά για τον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έχει υποστεί μειώσεις της τάξης του 70% των πόρων που της ΟΦΕΙΛΕΙ η κεντρική κυβέρνηση.
Παρ΄όλα αυτά η Κεντρική Μακεδονία, η Ημαθία, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα  και όλους τους συνεργάτες του στην «Αλληλεγγύη», έδωσε μάχες και τις κέρδισε στην απορρόφηση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ, ώστε να  ενισχυθούν  οι  υποδομές μας, τόσο σε μεγάλα έργα, όσο κυρίως αυτές που προσβλέπουν  στην ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Αυτή η μάχη θα δοθεί και τη νέα χρονιά. Πολλές οι προκλήσεις, με ιδιαίτερα μειωμένο προσωπικό, αλλά είμαι βέβαιος ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα τα καταφέρουμε.
Σε αυτή την προσπάθεια προχωράμε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Περιφερειακή  ενότητα, δήμοι, eπιμελητήριο, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς.
Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα της Ημαθίας για ανάπτυξη και προκοπή.
Κλείνω, στέλνοντας ένα μήνυμα στον πολιτικό κόσμο της χώρας μας.
Όσοι θεωρούν ότι, η Ελλάδα πρέπει να επιτρέψει όρο ή προσδιορισμό που θα περιλαμβάνει το  όνομα της Μακεδονίας μας, στο γειτονικό κρατίδιο των σκοπίων, καλό θα είναι να έρθουν να τους φιλοξενήσουμε στις Αιγές, στη Μίεζα, το Δίον, την Πέλλα. Όπου τα πάντα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, γιατί η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι ΜΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όπως τόνισε το 1992, μεταφέροντας την απόφαση των πολιτικών αρχηγών, ο αείμνηστος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία, στους απανταχού της γης Έλληνες, Μακεδόνες και Ημαθιώτες.
Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more