Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους και θερμές ευχές για καλή χρονιά»
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα υποδέχτηκε στο γραφείο της τους αξιωματικούς και τους φαντάρους της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, η οποία άκουσε τα κάλαντα από τη στρατιωτική χορωδία με τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης απέστειλε τους χαιρετισμούς και τις ευχές της στον Στρατηγό Διοικητή της Μεραρχίας Συμεών Κεβεντζίδη και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, καλή συνέχεια της θητείας και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά μέλη του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» παρόντος του Προέδρου κυρίου Γιάννη Γαβριηλίδη. Τα ποντιακά κάλαντα με τη συνοδεία της παραδοσιακής λύρας έδωσαν ξεχωριστή νότα στη σημερινή ημέρα. Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου με την παρότρυνση να συνεχίσει ο Σύλλογος την προσπάθειά του για διατήρηση της ποντιακής παράδοσης.

Λίγο μετά έγιναν δεκτοί από την κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχη οι κ.κ. Γιώργος Δόντσιος, Πρόεδρος του Εκπολιτιστκού Ομίλου Γιαννιτσών «Η Πέλλα» και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και Δημήτριος Γιουματζίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης-Αλμωπίας «Ο Παύλος Μελάς» και πρώην Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας της Ομοσπονδίας. Οι δύο άνδρες ευχήθηκαν στην κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της, με την κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχη να ανταποδίδει τις ευχές.

Ιδιαίτερη στιγμή της σημερινής ημέρας, η επίσκεψη της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ στην Μητρόπολη. Η συνάντηση με το Σεβασμιώτατο έγινε για μία ακόμη φορά σε εξαιρετικό κλίμα, συζητώντας για το μήνυμα των ημερών αυτών αλλά και την προσπάθεια που κάνει η Μητρόπολη ώστε να ανακουφίσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Η κυρία Αηδονά χάρισε στον κ.κ. Ιωήλ και τον «Μυστικό Δείπνο» σε μία ιδιαίτερη μορφή, ενώ, ο Σεβασμιώτατος ανταπέδωσε με την προσφορά βιβλίου και του ημερολογίου του 2018 το οποίο είναι αφιερωμένο στην Αγία Χρυσή τη Νεομάρτυρα.


Έπειτα, η κυρία Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση των Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Ε. Πέλλας παραβρέθηκε στην γιορτή αγάπης που όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώθηκε με επιτυχία και με την παρουσία των στελεχών των υπηρεσιών. Η γιορτή που είναι αφιερωμένη στα παιδιά των εργαζομένων χάρισε λίγες στιγμές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην αίθουσα. Στο σύντομο χαιρετισμό της η κυρία Αηδονά ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και συνεργασία ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για το νέο έτος και να μπει ακόμη ένα λιθαράκι στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more