Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ TO 2018

                                         Αποτέλεσμα εικόνας για Προκοπίδης Ευάγγελος    
Κάνοντας μια αναδρομή στη χρονιά που αποχαιρετούμε, έρχονται στη σκέψη μας τα προβλήματα και οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Το νέο έτος, έρχεται με νέα μέτρα, που θα πλήξουν το εισόδημα των χαμηλών στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας. Η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και οι νέοι αναγκάζονται να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Οι συνταξιούχοι μετά βίας ανταπεξέρχονται στην καθημερινότητα. Oι επαγγελματίες, έχουν «γονατίσει» από την υπερφορολόγηση και οι αγρότες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Πέραν όμως των προβλημάτων, διεφάνη  και μια ακτίνα αισιοδοξίας, με την δημιουργία του  νέου πολιτικού φορέα, στα πλαίσια ενοποίησης του συνόλου των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
Είναι η απαρχή μίας  νέας προσπάθειας, που θα αλλάξει την πορεία της χώρας και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της Πατρίδας μας.
Τα πρώτα αποτελέσματα του εγχειρήματος, είναι  θετικά και έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες. Το 2018, θα είναι η χρονιά ολοκλήρωσης της προσπάθειας, με το συνέδριο που θα ακολουθήσει και στο οποίο  θα αποκτήσει και διοικητική δομή.
Η αλλαγή  θα έρθει με συνεχή προσπάθεια και αγώνες. Έχουμε καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου από την κρίση, στην οποία  κυριαρχεί η κοινωνική διάσταση της πολιτικής.
Το 2018, ας ανοίξουμε τις καρδιές μας για να υποδεχτούμε το καινούριο που έρχεται. Να αγωνιστούμε για την νέα «αλλαγή», που θα  αποκαταστήσει  το κύρος της χώρας και την πληγωμένη αξιοπρέπεια των πολιτών της.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ –ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ

Προκοπίδης Ευάγγελος

Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πέλλας & Επικεφαλής ΔΗ.ΣΥ Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more