Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ο Μάκης Βορίδης στην Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας
Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της  ΝΟΔΕ Πέλλας, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 19/01 στο Pella Palace στην Δάφνη Σκύδρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, όπως και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι από γειτονικούς νομούς.

Επίσημος προσκεκλημένος & κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο Βουλευτής Αττικής, πρ. Υπουργός και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης, έφτασε νωρίς την Παρασκευή στα Γιαννιτσά όπου και παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πέλλας προσκεκλημένος του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου. Στην συνέχεια παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο Πέλλα TV στον Δημοσιογράφο, Χρήστο Δημητριάδη, αμέσως μετά, κατευθύνθηκε στο Κέντρο εκδηλώσεων Pella Palace στις 9:15μμ για την καθιερωμένη πολιτική ομιλία και κοπή της βασιλόπιτας που ακολούθησε, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας Αθανάσιο Γίδαρη.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκε και χαιρετισμός με Επιστολή που απέστειλε, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο Βουλευτής Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης.
Το μέλος της Π.Ε. και πρ. Βουλευτής, Διονύσης Σταμενίτης.
Οι πρ. Βουλευτές, Δάνης Τζαμτζής και Πόπη Φουντουκίδου.
Τα μέλη της Π.Ε. Νίκος Θωμαΐδης και Θανάσης Σταυρόπουλος.
Οι Δήμαρχοι Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος.
Από την Γραμματία Οργανωτικού, ο αν. Γραμματέας Οργανωτικού, υπεύθ. για την Βόρεια Ελλάδα, Άνθιμος Αμανατίδης, ο αν. Γραμματέας Οργανωτικού, υπευθ. Εκλογικής ετοιμότητας, Ανδρέας Τρεντζίδης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριάκος Χαμουζάς. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας και οικοδεσπότης, Αθανάσιος Γίδαρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης, Θωμάς Βράνος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, Ηλίας Ζάχαρης, Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολος Τζηρίτης.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Γιάννης Οτουντζίδης
Ο Τομεάρχες Πέλλας, Θέμης Δαμάκης, Κιλκίς Σοφία Φαρσακίδου, Καστοριάς Κώστας Ρεμπετσιώτης.
Πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ Πέλλας όπως και οι Πρόεδροι των τεσσάρων ΔημΤΟ, Πέλλας Λύσανδρος Αμιτζόγλου, Έδεσσας Κώστας Μπατσίρης, Αλμωπίας Παύλος Γιουρούκης, Βαγγέλης Λόγγος και των Δημτο ΟΝΝΕΔ της Πέλλας.
Πολιτευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων και Συλλογικών Οργάνων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους πολλούς φίλους και φίλες της Νέας Δημοκρατίας και σχεδόν όλοι οι Δημοσιογράφοι του Ηλεκτρονικού και Έντυπου τύπου της περιοχής και κάλυψαν το γεγονός.


ΝοΔΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more