Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αγροτικό συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  “ΕΝΟΤΗΤΑ” - ΠΕΛΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (29/01/2018)

     Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Ν. Πέλλας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής που έφεραν τα αγροτικά τους μηχανήματα και βοήθησαν εμπράκτως στο στήσιμο του μπλόκου στον κόμβο Γυψοχωρίου -Τριφυλλίου. Ενάντια στις αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες καταφέραμε να δώσουμε και εμείς το αγωνιστικό μας παρόν σε μια ακόμη χρονιά αγροτικών κινητοποιήσεων.

      Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μονοί μας και δεν αναφερόμαστε μόνο στους συναδέλφους με τους οποίους βρισκόμαστε σε πανελλαδικό συντονισμό μέσω της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Τα προηγούμενα χρονιά έχουμε καταφέρει να κάνουμε πολλούς και δυνατούς συμμάχους. Το παραπάνω ήρθε να το επιβεβαιώσει η χθεσινή επίσκεψη στο μπλόκο , ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο πλευρό μας.
      Συγκεκριμένα η Ομάδα Γυναικών των Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας βρέθηκε για μια ακόμη φορά διπλά μας δηλώνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη τους. Επίσης το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ από τα Γιαννιτσά μας παρέδωσε ένα ψήφισμα συμπαράστασης καθώς και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (Ε.Ν.Ι.Π.). Τέλος οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στάθηκαν κοντά μας και κάλεσαν όλους τους εργαζομένους να στηρίξουν μαζικά τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη και μας γεμίζουν κουράγιο για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και με μεγαλύτερο θάρρος τον αγώνα μας, αρχής γενομένης με την οργανωμένη κάθοδό μας στη Θεσσαλονίκη
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ “AGROTICA
Συνεχίζουμε – Θα νικήσουμε

Υ.Γ Πληροφορίες και κρατήσεις για τα λεωφορεία στα παρακάτω τηλεφωνα :6948545056

                                                                                                                          6972317345

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more