Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη του ΑΕΡΩΠΟΥ Έδεσσας στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - ΑηδονάΑντιπροσωπεία του Αθλητικού Συλλόγου Χειροσφαίρισης «ΑΕΡΩΠΟΣ» Έδεσσας επισκέφθηκε σήμερα την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας.

Η συνάντηση του Συλλόγου με την κυρία Αηδονά πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε στην πορεία της ομάδας στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκαναν οι παρευρισκόμενοι στην πρόκριση του Αερωπού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Αθήνα.

Από την πλευρά της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά συνεχάρη τους παράγοντες του Αερωπού για την προσπάθεια και για τις επιτυχίες του Συλλόγου που συνδράμουν και στην προβολή της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πηλαλίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ραφαηλ Ζουμής και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Χρήστος Μαρίνος.                         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more