Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

This is propaganda … - Απάντηση στη διαδικτυακή εκστρατεία της Περιφέρειας Αττικής


Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής ενημέρωσε την κοινή γνώμη για τη διαδικτυακή εκστρατεία που ξεκινά υπό τον τίτλο «This_is_not_fake_news» με την οποία θα προβάλλει τα έργα που υλοποιούνται, ξεκινώντας από αυτό της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.
Είναι η πρώτη φορά από συστάσεως του θεσμού της περιφερειακής αυτοδιοίκησης που η αυτονόητη άσκηση της υπερέχουσας αναπτυξιακής αρμοδιότητας της Περιφέρειας μετατρέπεται σε προπαγανδιστικό όχημα αυτοπροβολής της επικεφαλής της, Ρένας Δούρου, ενόσω η Περιφέρεια Αττικής είναι ουραγός στην απορροφητικότητα από το ΕΣΠΑ.
Το πλέον οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η προπαγάνδα ξεκινά με το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, έργο το οποίο η διοίκηση της Περιφέρειας καπηλεύεται παίζοντας με τη νοημοσύνη των πολιτών αφού : α) τα χρήματα τα βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη θητεία, β)  τη μελέτη τη βρήκε έτοιμη από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γ) η παράταξή της - προεξάρχοντος του επισπεύδοντος αντιπεριφερειάρχη νοτίου τομέα - το είχε καταψηφίσει και με τα δύο χέρια (Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με αρ. 103/2014) εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία της.
Τα λόγια πλέον περισσεύουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more