Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Τη στιγμή που η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να διχάσουν με κάθε τρόπο την κοινωνία της πόλης μας, η ΝΔ Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη μεθοδική και οργανωμένη προετοιμασία που γίνεται πανελλαδικά, καθώς σύντομα το Κόμμα θα αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου.
Εκατόν εξήντα ενεργά και με θεσμικό ρόλο στελέχη προσκλήθηκαν και συσκέφθηκαν σήμερα στη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης για να υλοποιήσουν τις αποφάσεις του Κόμματος για την οργανωτική και οικονομική ανασυγκρότησή του. Η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία δύο χρόνια, πέτυχε να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα σε όρια οικονομικής αυτονομίας. Σήμερα εξυπηρετούνται όλες οι οικονομικές της υποχρεώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν μεταφέρονται οικονομικά βάρη στο μέλλον.
Όπως επανειλημμένα έχει διακηρύξει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, «για να νοικοκυρέψουμε το κράτος, πρέπει πρώτα να νοικοκυρέψουμε το Κόμμα μας». Λίγα από πολλούς αναζητά η Νέα Δημοκρατία που ανήκει στα μέλη της. Αυτό είναι το μοντέλο χρηματοδότησης με διαφάνεια και με σεβασμό στον Έλληνα φορολογούμενο. Η ΝΔ που είναι ένα μεγάλο κόμμα εθελοντών, επιδιώκει να είναι και ένα μεγάλο και σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα.
Τα στελέχη του Κόμματος ενημερώθηκαν για την εσωτερική οργάνωση με τη θέσπιση της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας, η οποία και δομείται στη βάση των Νομαρχιακών Οργανώσεων όλης της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου