Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Επίσκεψη Αν. ΥΠΑΑΤ, Γιάννη Τσιρώνη, σε Χαλκιδική και Καβάλα για συναντήσεις με τοπική αυτοδιοίκηση και αγροτικούς φορείς


Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θα επισκεφτεί την Παρασκευή 25/5 την Χαλκιδική, συνοδευόμενος και από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, προκειμένου να συνομιλήσει με την τοπική κοινωνία για ζητήματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του. Την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Μαΐου ο Αν. Υπουργός θα επισκεφτεί την Καβάλα για συναντήσεις με τοπική αυτοδιοίκηση και αγροτικούς φορείς, ενώ το απόγευμα της Τρίτης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο.
Συγκεκριμένα, ο Αν. Υπουργός θα επισκεφτεί την Παρασκευή 25/5 στις 11:30πμ την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και θα έχει σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννη Γιώργο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες που σχετίζονται με το αγροτο-κτηνοτροφικό. Στις 13:30 το μεσημέρι, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει σύσκεψη με δημάρχους, κτηνοτροφικούς και μελισσοκομικούς φορείς της Χαλκιδικής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πολυγύρου. 
Την Τρίτη 29/5 ο Αν Υπουργός θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου στις 11:00πμ θα έχει συνάντηση με την Δήμητρα Τσανάκα στο Δημαρχείο με ατζέντα την κτηνοτροφία και τα αδέσποτα. Στις 12:00 το μεσημέρι ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, στην Περιφέρεια, ενώ αμέσως μετά, στις 12:30 θα ακολουθήσει σύσκεψη με γεωργικούς, αλιευτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Το απόγευμα στις 19:00μμ θα γίνει παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αν. Υπουργού "Η Μετακαπιταλιστική Άνοιξη και ο Μαρασμός των Ιδεολογιών", στην Αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου GALAXY στην Καβάλα. Για το βιβλίο θα μιλήσουν επίσης οι: Δημήτρης Εµµανουηλίδης, Φιλόλογος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Βασίλης Λιόγκας, Μηχανολόγος–Μηχανικός και Γιάννης Μάλλιος, Δημοσιογράφος.

Την Τετάρτη 30/5 στις 10:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΚΡΕΚΑ Α.Ε ενώ στις 11:00πμ θα επισκεφτεί το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών στην Ν. Πέραμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου