Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίπολης, 56χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης. 

Συλλήψεις για κλοπές

  • Συνελήφθησαν χθες (21 Μαΐου 2018) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο 19χρονες, καθώς προσποιούμενες τις πελάτισσες μπήκαν νωρίτερα σε κατάστημα στο Κιλκίς και αφαίρεσαν ρούχα αξίας 216 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενες από τον περασμένο Απρίλιο, διέπραξαν ακόμη 4 κλοπές από καταστήματα στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας είδη ένδυσης και αξεσουάρ, συνολικής αξίας 458 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν.


  • Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 29χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα από εκδοτήρια εισιτήριων υπεραστικών λεωφορείων, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. 
Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στην αυλή της οικίας του, 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 33 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more