Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα Λοβέρδου για ανατροπή από τα Γιαννιτσά

ΤΟ  ΚΙΝ.ΑΛ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Ο   κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ  Ανδρέας Λοβάρδος και ο Ανδρέας Σπυρόπουλος  μέλος της εκτελεστικής  γραμματείας   επισκέφτηκαν τα Γιαννιτσά,  όπου εκεί συζήτησαν με τη διοίκηση του εργατικού κέντρου και με πολίτες από όλο το νομό, οι οποίοι  είχαν να εκφράσουν προβλήματα. 
Μαζί τους ήταν ο Λάκης Προκοπίδης  γραμματέας  νομαρχιακής,   ο Γιώργος Ασάρβελης  γραμματέας τοπικής οργάνωσης,  η Κική Παπαδάκη από την Έδεσσα πρώην του κεντρικού συμβουλίου και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με το ΠΑ.ΣΟ.Κ  και η Αγαθή  Βουδρεσλή  Μακρίδου  με το ΠΑΣΟΚ -  Διοικητικό Συμβούλιο Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.

Τα δύο στελέχη Λοβέρδος και Σπυρόπουλος μίλησαν  στους, περίπου, 100 συγκεντρωθέντες από όλο το νομό.  Κατηγόρησαν  την κυβέρνηση  και τον Αλέξη Τσίπρα για τα καθημερινά τους ψεύδη, υπόσχονται  και,  τώρα με τη  νέα τους όνομασία  ΄΄ ΚΙΝ.ΑΛ΄΄ , κάνουν περιοδείες.


Βέβαια πριν από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α  κυβέρνησαν μαζί με τη ΝΔ  και παλαιότερα σαν ΠΑΣΟΚ για πάρα πολλά χρόνια. Υπόγραψαν μνημόνια μαζί με τη ΝΔ,  εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό και τον έστειλαν απογοητευμένο και τρομαγμένο στην αγκαλιά της αριστεράς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more