Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.Επίσκεψη στο γηροκομείο της Έδεσσας πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.Τ.Ο Έδεσσας της Νέας Δημοκρατίας.
 Τη ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ουραηλίδης Θεοδόσιος, ο αντιπρόεδρος Γκλαβάκης Γεώργιος, ο υπεύθ. εκλογικής ετοιμότητας Γίδαρης Αθανάσιος, η υπεύθ. κοινωνικών θεμάτων Δελιορίδου Σοφία, τη ΔΗΜ.Τ.Ο Έδεσσας ο Πρόεδρος Μπατσίρης Κωνσταντίνος και ο υπεύθ. αυτοδιοίκησης Μπογόιτσης Κωνσταντίνος.
Τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. συνομίλησαν με το προσωπικό και τους ηλικιωμένους του γηροκομείου ,αντάλλαξαν ευχές και  ξεναγήθηκαν στους χώρους φιλοξενίας.
Στη συζήτηση τονίστηκε το έργο που επιτελείται αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείο ώστε να δρομολογηθούν λύσεις ενώ επίσης παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Πέλλας θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το έργο που επιτελείται από τις τοπικές κοινωνικές δομές με σκοπό την στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου