Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Προειδοποίηση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για το ζήτημα της λειψανδρίας

Η Δ.Ε.Υ.Α.-Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει όλους τους συμπολίτες μας για την ορθολογική χρήση πόσιμου νερού λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης  που υπάρχει τις τελευταίες μέρες.
            Σας επισημάνουμε για την προσεκτική χρήση του νερού, ώστε  να μην δημιουργούνται  προβλήματα επάρκειας του πολύτιμου αγαθού σε οικισμούς  και οικίες που έχουν μεγάλη  υψομετρική διαφορά και βρίσκονται σε υψηλότερο σημείο.
            Πιο συγκεκριμένα, σας εφιστούμε την προσοχή να μην χρησιμοποιείτε άσκοπα βρύσες που δεν θα χρησιμοποιήσετε και κυρίως αυτές των εξωτερικών χώρων.
            Επιπλέον, να μην αφήνετε  να υπάρχει συνεχόμενη ροή από τις παροχές σας, ώστε να μην δημιουργείτε το φαινόμενο της υπερκατανάλωσης με αποτέλεσμα να μην δημιουργείτε το φαινόμενο της ανεπάρκειας του πόσιμου νερού σε όλες τις παροχές του οικισμού.
            Σας προτείνουμε ακόμα, να πραγματοποιήσετε έλεγχο και στις σωληνώσεις  της οικίας σας ώστε να προστατεύονται για να μην υπάρξουν διαρροές, σπασίματα και δημιουργούνται προβλήματα επάρκειας νερού.
            Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας πραγματοποίησε άμεσα εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων επάρκειας πόσιμου νερού μετά από ενημέρωση που είχαμε από τους οικισμούς των Τοπικών Κοινοτήτων της Περίκλειας, Σαρακηνών, Πολυκάρπης, Λυκοστόμου, Θεοδωρακίου και Γαρεφείου.
            Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, για την ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού και όχι την άσκοπη κατανάλωση του  καθώς επίσης και την άμεση ενημέρωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας : 23840-24590 ή στο e-mail της υπηρεσίας: deyaalmopias1@gmail.com έως τις 15:00. Σε περίπτωση που δεν κατορθώσετε επικοινωνία με τους δύο παραπάνω τρόπους μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον αριθμό επικοινωνίας του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: 6989850875.

            Με εκτίμηση και σεβασμό στους συμπολίτες μας.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. -ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου