Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Straight Pride Parade στην Θεσσαλονίκη Είναι τιμή μας να μας βρίζει ο κ. Μπουτάρης


                                                       






Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται1)Το πρώτο Straight Pride Parade  θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Ιουνίου ,ώρα 19.00μμ στην πλατεία Αριστοτέλους  μιλήστε μας για αυτό κ Ζιαμπάζη 
Το 1ο straight pride parade της Θεσσαλονίκης είναι μια εκδήλωση στήριξης στον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας. Σκοπός είναι να στείλουμε ένα μήνυμα στην επίσημη πολιτεία ότι ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας πρέπει να στηριχτεί έμπρακτα περισσότερο. Προβλήματα όπως το δημογραφικό η υπογεννητικότητα αλλά και η οικονομική κρίση είναι θέματα τα οποία είναι βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και θα πρέπει να ληφθούν επιτέλους σοβαρά. Το straight pride ως σκοπό έχει την ενημέρωση του κόσμου γι'αυτά τα θέματα. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

2) Ποια η άποψη σας για τους ομοφυλόφυλους αλλά και για την παρέλαση γκει πράιντ ;

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός είναι δικό του προσωπικό θέμα και αυτό δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά όμως είναι η αισθητική σε κάποιες εκδηλώσεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τα όσια και τα ιερά κανενός. Κάποια σύμβολα μάλιστα είναι κατοχυρωμένα ως προς την προστασία τους από το σύνταγμα και δεν έχει δικαίωμα κανείς να τα προσβάλει. Το να προσβάλλεται το εθνικό μας σύμβολο ή εικόνες αγίων, ή ήρωες του 1821 σε αυτές τις εκδηλώσεις των gay pride είναι κάτι το οποίο δεν είναι ανεκτό και θα πρέπει να παρέμβει η πολιτεία... Τι ζητάμε όμως....Όταν η ίδια η πολιτεία είναι χορηγός στα gay pride, η κρατική τηλεόραση και δεκάδες άλλοι πρωτοκλασσάτοι χορηγοί... Για τα νεαρά ζευγάρια όμως που θέλουν να κάνουν παιδιά και για τις πολύτεκνες οικογένειες γιατί δεν δίνουν κάποια σοβαρή χορηγία ή υποτροφία; Είναι πραγματικά απορίας άξιο.

3)  Δραματική μείωση του πληθυσμού της μέχρι το 2050 προβλέπεται  καθώς  τα ποσοστά γεννήσεων  στην χώρα μας  είναι χαμηλά ποια η αιτία κατα την  γνώμη σας;

Δυστυχώς το δημογραφικό και η υπογεννητικότητα είναι προβλήματα που βασανίζουν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά γενικότερα όλη την Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο. Σε συνδυασμό μάλιστα ότι η πληθυσμός της χώρας μας είναι γηρασμένος. Σε μόλις μια δεκαετία θα έχουμε τρομερά μεγάλο πρόβλημα με τη στελέχωση τον ενόπλων δυνάμεων ενώ το εργατικό δυναμικό θα έχει ακριβώς τον ίδιο αριθμό με τους συνταξιούχους οπότε αντιλαμβάνεστε τι τεράστια προβλήματα θα έχουμε με τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μισθούς και τις συντάξεις! Πρέπει άμεσα η επίσημη πολιτεία και οι φορείς της χώρας μας να λάβουν μέτρα για να δοθούν κίνητρα στα νέα ζευγάρια Ελλήνων στο γένος για να έχουμε περισσότερες γεννήσεις. Η Δανία είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που κατάφερε και αντέστρεψε την κατάσταση. Θα πρέπει να τη λάβουμε ως παράδειγμα.

4)Ο κύριος Μπουτάρης χαρακτήρισε το straight parade  ως μια ηλιθιότητα ποιο το σχόλιο σας ;
Tόσα ξέρει τόσα λεει.Είναι τιμή μας να μας βρίζει ο κ. Μπουτάρης εμείς θα κάνουμε απλά αυτό που πρέπει να κάνουμε 

5) Γιατι θα πρέπει να πάρει μερος ο πολίτης στην εκδήλωση αυτή ;
.
Το 1ο straight pride parade της Θεσσαλονίκης θα είναι μια εκδήλωση στήριξης στον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας. Θα είναι μια ιστορική εκδήλωση. Για πρώτη φορά θα δοθεί απάντηση στην ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ότι οι διαχρονικές και κλασσικές αξίες είναι και θα είναι για πάντα ζωντανές. Όσο και αν πολεμιούνται. Εμείς θα είμαστε πάντα όρθιοι, και πάντα εδώ. Και να θυμάστε στο μέλλον, κάποια στιγμή το straight pride parade θα γίνει επίσημος θεσμός. Και η αρχή θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους. Σας περιμένουμε.


Σας ευχαριστώ θερμά 

Απο Βίκυ Μπαιρακτάρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more