Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Κ.Κ.Ε.Λ. Επίθεση Τέλλογλου-Μασσαβέτα κατά ΑΚΚΕΛ στην γραμμή των πρακτόρων της ΜΚΟ Integrity Initiative


   
Ο αυτοχαρακτηριζόμενος ως «ερευνητής δημοσιογράφος» (investigative reporter) Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος, μεταξύ πολλών άλλων, δεν έχει καλή σχέση με τις εκλογές και την Δημοκρατία (όπως θα δείτε στο ένα βίντεο), ούτε και με τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις των βιοπαλαιστών και θέλει να κλείσουν (όπως θα δείτε στο άλλο βίντεο), χρησιμοποίησε την παρουσίαση ενός βιβλίου για να διαπράξει μία ακόμη αλητεία. Επιτέθηκε συκοφαντικά κατά του ΑΚΚΕΛ, λασπολογώντας ότι είναι εργαλείο της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής. 
Ίσως να τα έκανε αυτά στο πλαίσιο καθεστωτικής εκδίκησης για τις μάχες που έχει δώσει το ΑΚΚΕΛ όχι μόνο υπέρ των αγροτών αλλά και του ελληνικού λαού στο σύνολό του. Με δεδομένη την αντιναζιστική δράση του ΑΚΚΕΛ κατά των συμφερόντων ναζιστικού DNA που στηρίζει ο κύκλος των Τέλλογλου-Μασσαβέτα και μας ειωνεύεται. 
Άλλωστε ο Τέλλογλου είναι κορυφαίο μέλος στην ελληνική ομάδα (Greek Cluster) των έμπιστων ανθρώπων της ΜΚΟ Integrity Initiative (II), που αποκαλύφθηκε ότι χρηματοδοτείται από την εγγλέζικη κυβέρνηση. Στα τέλη του 2018 hackers έσπασαν την ασφάλεια των δικτύων της περιβόητης ΜΚΟ και αποκάλυψαν θησαυρό στοιχείων ανατρεπτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Η Integrity Initiative (Πρωτοβουλία Ακεραιότητας), με πρόσχημα την  «ρωσική προπαγάνδα» και για λογαριασμό του εγγλέζικου βαθέως κράτους, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο παραγόντων και δημοσιογράφων, οι οποίοι συντονίζουν τη δράση τους μέσω βρετανικών πρεσβειών. 
Η επίθεση κατά της Ρωσίας γίνεται από τα ίδια  κυκλώματα και συμφέροντα που εξαπέλυσαν την πρωτοφανή επίθεση κατά του ελληνικού λαού κατηγορώντας μας ως τεμπέληδες, ότι τα φάγαμε με τον Πάγκαλο, κλπ και ότι αυτοί «με τα λεφτά τους» μάς «έσωσαν». Αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος που οι Έλληνες έχουμε υποχρέωση να αποκρούσουμε αυτά τα λαμόγια: πρώτα εμάς στοχοποίησαν και επιτέθηκαν πριν επιτεθούν στην Ρωσία. 
Στην ουσία αποτελεί έναν στρατηγικό βραχίονα ή «μακρύ χέρι» για το βρετανικό Φόρεϊν Όφις και των Υπηρεσιών Πληροφοριών και Ασφάλειας που εξαρτώνται ή επηρεάζονται από αυτό. Για να το πούμε με ποδοσφαιρικούς όρους, ο Τέλλογλου, που είναι γνωστός για την συμμετοχή του στο γερμανικό κυβερνητικό πρωτάθλημα, φαίνεται ότι πήρε μεταγραφή ή πήγε δανεικός στο βρετανικό κυβερνητικό πρωτάθλημα για να εξυπηρετήσει αμερικανικές παράγκες συμφερόντων, που γέμισαν με Ναζί χούλιγκανς το ουκρανικό κυβερνητικό πρωτάθλημα.
    Το βιβλίο που έχει εκδώσει κάποιος δημοσιογράφος (;) ονόματι Αλέξανδρος Μασσαβέτας με τις Εκδόσεις Πατάκη, έχοντας συνεργαστεί με την (σεσημασμένη) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τους (επίσης σεσημασμένους) Finacial Times του Λονδίνου, αποτέλεσε το καλάμι που καβάλησε ο Τέλλογλου για να ρίξει την γκαιμπελίστικη λάσπη του κατά του ΑΚΚΕΛ. Ο συγγραφέας που έχει γράψει δυο άλλα βιβλία λογοτεχνικά, ταξιδιωτικά, περιηγητικά, τώρα ξαφνικά γράφει ένα βιβλίο το οποίο στο οπισθόφυλλο γράφει ότι αναδεικνύει ένα ζήτημα καθαρά γεωπολιτικό παρά την φαινομενικά θρησκευτική του διάσταση. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν έχει σχέση με την Ορθοδοξία Εκκλησία, όπως και ο Τέλλογλου προφανώς, αλλά στις 470 σελίδες φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει μία γεωπολιτική ανάλυση (με ποιό υπόβαθρο πληροφόρησης, γνώσεων και κατάρτισης όμως είναι άγνωστο) στην ουσία διοχετεύει όλες τις προδιαμορφωμένες κατασκευές τόσο του Integrity Initiative όσο και του Open Society Institute του George Soros, όπως και αυτές διέρρευσαν από τους hackers του DC-Leak. Φαίνεται καθαρά ότι έχει προδιαμορφωμένη θέση για την ύπαρξη «υπερφίαλης γεωπολιτικής της ορθοδοξίας» μέσα στην ρωσική Εκκλησία και με το βιβλίο μελετάει πώς γεννήθηκε αυτή η «υπερφίαλη γεωπολιτική». Προδιαμορφωμένη θέση αποκαλύπτεται και για την ΜΚΟ του Soros στο έγγραφο Χαρτογράφηση της ουκρανικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα όπου (κατά τον Ιανουάριο-Μάρτιο 2015) γράφει «παρ' όλα αυτά πολλοί παράγοντες εντός της ΕΕ διστάζουν να δεχθούν την επανάσταση Maidan ως δημοκρατική και την ουκρανική κυβέρνηση ως νόμιμη». Δηλαδή αυτή η ομάδα συμφερόντων έχει στόχο να επιβάλει την εντύπωση ότι το πραξικόπημα (στο οποίο έχει συμμετάσχει καθοριστικά ο Πάιατ) ήταν δημοκρατικό (!) και ότι η κυβέρνηση με τους Ναζί, που επιβλήθηκε στην Ουκρανία ήταν νόμιμη (!)

Το βιβλίο του Αλέξανδρου Μασσαβέτα είναι ευθυγραμμισμένο με την γνωστή καραμέλα του Καθεστώτος Χίλαρυ:  της «ρωσικής επέμβασης» στην Ελλάδα, ΗΠΑ, ΕΕ κλπ, του «ρωσικού κινδύνου» στο «Ανήκωμεν εις τη Δύσην» ή ενάντια στο ξεσάλωμα του Πάιατ που αλωνίζει στην Ελλάδα σαν Διοικητής της Κομμαντατούρ. Αποτέλεσε την ευκαιρία για τον Τέλλογλου στην περίπου μιάμισης ώρα παρουσίαση (το βίντεο της οποίας εμείς είδαμε πριν από λίγες ημέρες), για να εφαρμόσει σχεδιασμούς του κυκλώματος της Integrity Initiative που είχαν γίνει από τον Ιανουάριο του 2015. Μεταξύ άλλων, ο Τέλλογλου είπε στην παρουσίαση του βιβλίου:

«Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά στην Ελλάδα υπάρχει ένα κόμμα που λέγεται ΑΚΚΕΛ, όπως το ΑΚΕΛ της Κύπρου μόνο γράφεται με δύο κάπα και ο ιδιοκτ [πήγε να πει ιδιοκτήτης] ιδρυτής του είναι κάποιος κύριος Ευάγγελος Βάκης Τσιομπανίδης, ο οποίος ίδρυσε το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας το οποίο συμμετείχε στις εκλογές του 2015 σε συνασπισμό με τους ΑΝΕΛ. Το κόμμα αυτό έχει μόνο μία θέση. Καλεί για την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας επικαλούμενο τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών. Συμμετείχε στις Ευρωεκλογές στη συμμαχία αντιευρωπαϊκών λαϊκιστών, γράφει ο Αλέξανδρος [Μασσαβέτας], υπό το Ιταλικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ κατέβηκε ο Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης (είναι ο πιο γνωστός εκπρόσωπος του Ρώσικου Σπιτιού στην Αλεξανδρούπολη) ενώ η σύζυγός του Γιούλια Γαβρίλοβα κατέβηκε δημοτική σύμβουλος στην Αλεξανδρούπολη στο ψηφοδέλτιο του Λαμπάκη, του δημάρχου της Αλεξανδρούπολης, του γνωστού δημάρχου της Αλεξανδρούπολης. 
Το ΑΚΚΕΛ δεν μπόρεσε φυσικά να εκλέξει ευρωβουλευτές καθώς πέραν της άρσης των κυρώσεων στη Ρωσία δεν διαθέτει άλλη πρόταση. Σε ανοιχτή επιστολή του προς το νέο Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ο Τσιομπανίδης, συνεχίζει ο Μασσαβέτας, χαρακτηρίζει την εξέγερση του Μεϊντάν, δηλαδή της κεντρικής πλατείας στο Κίεβο, πραξικόπημα και τον Ποροσένκο, τον πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας και τους συνεργάτες του, αμετανόητους ναζιστές. Η Κριμαία κατέληξε στην Ουκρανία συνέπεια του εδαφικού πραξικοπήματος του Χρουτσώφ (τα βάζει και με τον Χρουτσώφ) που έκλεψε την Κριμαία από τη Ρωσία και την χάρισε στην Ουκρανία. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας επιβλήθηκαν από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ»

    Στην μιάμιση ώρα της παρουσίασης αποκαλύφθηκε ΠΟΛΥ υλικό το οποίο συνδυάσαμε και θα το αποκαλύψουμε σταδιακά ανά τομέα. Επιβεβαίωσε την εμπλοκή όχι μόνο του Τέλλογλου  αλλά όλων αυτών που συνασπίστηκαν γύρω από το κύκλωμα Κοτζιά και Πάιατ. Εδώ θα θίξουμε μόνο τα βασικά κατά του ΑΚΚΕΛ από τις συκοφαντίες Τέλλογλου-Μασσαβέτα.

    Όταν ο Τέλλογλου είπε ότι το ΑΚΚΕΛ έχει ως μοναδική θέση την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, προσπαθούσε με ξεκάθαρα δόλιο τρόπο να περάσει την εντύπωση ότι το ΑΚΚΕΛ κατασκευάστηκε από κάποιους στην Ρωσία με μοναδικό ρόλο την άρση των κυρώσεων. Ότι δηλαδή στο ΑΚΚΕΛ είμαστε πράκτορες, από τον πρόεδρο μέχρι όλους όσους συνδέονται μαζί τους. Ισχυρισμός εξωπραγματικός, δεδομένου ότι το ΑΚΚΕΛ έχει γνωστές θέσεις για όλα τα θέματα και όχι μόνο αυτά τα οποία αφορούν τον αγροτικό κόσμο. Οι δήθεν ερευνητές δημοσιογράφοι Τέλλογλου και Μασσαβέτας το γνώριζαν πολύ καλά ότι έγραφαν και έλεγαν με δόλιο τρόπο εξωπραγματικά ψεύδη, εκτός και αν είναι τόσο ανίκανοι να κάνουν στοιχειώδη έρευνα και δεν μπορούσαν καν να ψάξουν στο διαδίκτυο βάζοντας το όνομα του ΑΚΚΕΛ. 
    Επιπλέον, οι …λαϊκιστές Ιταλοί των Πέντε Αστέρων με τον Ντι Μάιο σήμερα στηρίζουν την Ελλάδα για το θέμα της Λιβύης, του ελαιολάδου κατά των κυρώσεων των ΗΠΑ και σε άλλα. Οι δικοί σας οι Εγγλέζοι και Γερμανοί και το κύκλωμα του Πάιατ ακόμη φιλότουρκοι είναι. Και δεν μιλάμε για Αμερικανούς αλλά μιλάμε για το «κύκλωμα του Πάιατ», ο οποίος κατέχει την θέση του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν εκπροσωπεί τον Αμερικανικό λαό παρά μόνο τις βδέλλες και βρικόλακες της Χίλαρυ.
    Εδώ ερχόμαστε και στο θέμα της Ουκρανίας και της Κριμαίας που οι Τέλλογλοι και Μασσαβέτες ειρωνεύτηκαν το ΑΚΚΕΛ. Χωρίς όμως να εκτελέσουν ερευνητική δημοσιογραφία για το αν έχουμε δίκιο και αν η συμμορία του Πάιατ έκανε ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία και ανέβασε πραγματικά αμετανόητους ναζιστές που είχαν παραμείνει από τον Β’ Π.Π., ώστε να κυβερνήσουν την Ουκρανία έχοντας τον Ποροσένκο ως μπροστάρη «σωτήρα». Ο ουκρανικός λαός όμως τον πέταξε με τις κλωτσιές από την προεδρία όταν έγιναν εκλογές. Μασσαβέτες και Τέλλογλοι τώρα τού κρατούν συντροφιά.
    Εκείνο όμως που μας έκανε το στομάχι να γυρίσει από την ομιλία του Τέλλογλου και φυσικά το περιεχόμενο του βιβλίου του Μασσαβέτα, ήταν η αλήτικη και κολοπαιδίστικη επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ. Εκτός από τα αποσπάσματα της ομιλίας του Τέλλογλου που παραθέσαμε, στο τέλος της παρουσίασης εκτόξευσε μία ψευτιά ότι δήθεν ο Γκαμπαερίδης καταδικάστηκε για υπεξαίρεση. Εδώ και τόσους μήνες έχει βγει αμετάκλητη απόφαση με την οποία αθωώθηκε για αυτά που είχε κατηγορηθεί από ΠΑΣΟΚικά και ΣΥΡΙΖΑίικα κυκλώματα και στη συνέχεια με την υποστήριξη αυτών από διάφορους ΝΔούλους. Το περιβόητο πια evros-news του αθλητικού συντάκτη Πιτιακούδη (ο οποίος φωτογραφίζεται με τον Πάιατ) ήταν αυτό που άρχισε να ρίχνει την λάσπη χωρίς όμως να αναφέρει καν το νόμο με τον οποίον ασκήθηκε η δίωξη κατά του Γκαμπαερίδη. Είναι αυτός ακριβώς ο νόμος που έχει κριθεί αντισυνταγματικός, παράνομος και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος, με την κλοπή αποδοχών εργαζομένων, συντάξεων κλπ για να στηριχτεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των μνημονιακών κυβερνήσεων. Όλα αυτά που ακούμε για τόσα χρόνια για επιστροφή παράνομα παρακρατουμένων συντάξεων, αποδοχών κλπ που κέρδισαν διάφορες επαγγελματικές τάξεις με προσφυγές στα δικαστήρια, αφορούν αυτόν ακριβώς το νόμο. Εμείς ως ΑΚΚΕΛ έχουμε ερευνήσει όλα αυτά τα θέματα και γνωρίζουμε ότι τίποτα από όσα έχουν αποδώσει στον Γκαμπαερίδη δεν ισχύει και είναι όλα κατασκευασμένες συκοφαντίες, ώστε στο πρόσωπό του να χτυπήσουν ένα τμήμα της ελληνορωσικής συνεργασίας και της εξυπηρέτησης του λαού μας στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.
    Τρεις διαφορετικές «ανεξάρτητες» πηγές συκοφαντίας εκτόξευσαν τα ίδια για τον υποψήφιό μας Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη (ώστε  να πληγεί και το ΑΚΚΕΛ): evros-news, Βαξεβάνης-Ντοκουμέντο και Τέλλογλου-Μασσαβέτας. Υποτίθεται ότι ο Βαξεβάνης (αυτοκόλλητος του ΣΥΡΙΖΑ) από το Ντοκουμέντο έκανε ζημιά στον Τέλλογλου όταν έγραψε για την κυβερνητική ΜΚΟ Integrity Initiative όπου ήταν ο Τέλλογλου. Αντίθετα, ο Βαξεβάνης (του κυκλώματος Soros;) έκανε περιορισμό ζημιάς για το εγγλέζικο κύκλωμα. Παρουσίασε ένα μόνο τμήμα όσων υπήρχαν για παρουσίαση, χωρίς να μιλήσει ότι η ύπαρξη του κυκλώματος ακυρώνει την αντιρωσική εκστρατεία που είχε γίνει ενώ έκανε ακόμη ένα πράγμα: Ζήτησε και πήρε τα σχόλια και τοποθετήσεις των εμπλεκομένων σε αυτά που είχε γράψει. Από τον Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη όμως ο Βαξεβάνης δεν ζήτησε καν να κάνει σχόλιο ενώ είχε τουλάχιστον δεοντολογική υποχρέωση να το κάνει πριν από την δημοσίευση. 

    Συνοπτικά για το Integrity Initiative του Τέλλογλου – insidestory.gr
Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία, επικεφαλής της ομάδας είναι η Δέσποινα (Ινώ) Αφεντούλη, η οποία υπηρετεί στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του ΝΑΤΟ. Οι επιστήμονες του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Ντόκος (γνωστός και ως Kazan Kazan), Ιωάννης Αρμακόλας και Γιώργος Τζογόπουλος αναφέρονται επίσης όπως και η ιστοσελίδα insidestory.gr, με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Ξενάκη, την Κατερίνα Οικονομάκου, τον Γιάννη Γορανίτη και Τάσου Τέλλογλου (μαζί με τον ΣΚΑΙ που ήταν τότε). Αναφέρεται μάλιστα ότι «έχει άμεση επαφή και ευθυγράμμιση» με την γερμανική πρεσβεία. Ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Ηλίας Μαγκλίνης, το πρώην στέλεχος της «Ελευθεροτυπίας» Σίσσυ Αλωνιστιώτου και η μεταφράστρια Κατερίνα Χρυσανθακοπούλου αναφέρονται επίσης για την Ελλάδα. Ο πανεπιστημιακός Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο «δημοσκόπος» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, φέρονται επίσης να ανήκουν στο κύκλωμα. Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας είναι επίσης συνεργάτης του insidestory.gr. Κάαατι συμπτώσεις! Η  Σίσσυ Αλωνιστιώτου μάλιστα ήταν εισηγήτρια στο εργαστήριο για την ειδησεογραφική παιδεία και την πληροφορία στα ΜΜΕ στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 στη Δημοτική βιβλιοθήκη της Ξάνθης με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ. Είναι πολλές οι συμπτώσεις Άρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more