Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Παγκόσμια διάσκεψη ηγετών και συναυλία στις 27 Ιουνίου - Παγκόσμια Αντίδραση στον Κορονοϊό







 Η εκστρατεία «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» η οποία εγκαινιάστηκε από την Επιτροπή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό προάσπισης των συμφερόντων του πολίτη Global Citizen στις 28 Μαΐου θα κορυφωθεί με μια παγκόσμια διάσκεψη δωρητών και μια συναυλία το Σάββατο 27 Ιουνίου. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη και τη διάθεση εμβολίων, διαγνωστικών τεστ και θεραπειών κατά του κορονοϊού. Εάν όλοι όσοι χρειάζονται εμβόλια έχουν πρόσβαση σε αυτά, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, ο πλανήτης θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την πανδημία και να αποφύγει επόμενες. Η πρόσβαση στα εμβόλια θα βοηθήσει επίσης στην ανοικοδόμηση των κοινοτήτων που επλήγησαν από την πανδημία με τρόπο δίκαιο και ισότιμο.
Η συναυλία
Η συναυλία «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου με παρουσιαστή τον Dwayne Johnson. Θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, οι ShakiraColdplayUsherJennifer HudsonMiley CyrusJustin Bieber και QuavoJ BalvinChloe x HalleYemi Alade, και Christine and the Queens.
Στη συναυλία, την οποία συμπαρουσιάζει η Πρόεδρος κ. φον ντερ Λάιεν , θα εμφανιστούν και οι Chris RockHugh JackmanKerry WashingtonCharlize TheronForest WhitakerDavid BeckhamSalma Hayek PinaultBilly PorterDiane KrugerAntoni PorowskiKen JeongNikolaj Coster-Waldau και Olivia Colman.
Η διάσκεψη δωρητών
Η διάσκεψη «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» θα αρχίσει στις 4 μμ. ώρα Ελλάδος. Η διάσκεψη, την οποία συντονίζει η Πρόεδρος κ. φον ντερ Λάιεν, θα περιλαμβάνει παρεμβάσεις από παγκόσμιους ηγέτες, υποστηρικτές, καλλιτέχνες και ακτιβιστές. Στις συζητήσεις και στις συνεντεύξεις θα συμμετάσχουν οι: Nickolaj Coster-WaldauMiley CyrusAngelique KidjoKen Jeong, ειδικοί και πρωτοπόροι όπως οι Melinda Gates, Δρ Vin Gupta, ο Πρόεδρος της NAACP Derrick JohnsonEddie Ndopu, Δρ Ngozi Okonjo-IwealaKate Upton και Justin Verlander.
Πού μπορώ να την παρακολουθήσω;
Η συναυλία θα μεταδοθεί από μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο: ARDCanalGroup και RTVE στην Ευρώπη, Bell MediaCBCCitytv και Global TV στον Καναδά, NBC και iHeartMedia στις ΗΠΑ, Grupo Globo στη Βραζιλία, MultiChoice Group και SABC στην Αφρική και Fuji TV και Star India στην Ασία. Μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε στη δικτυακή πύλη της Επιτροπής για τις οπτικοακουστικές υπηρεσίες και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook,  Twitter και  YouTube. Η διάσκεψη θα μεταδοθεί μέσω του ιστοτόπου του Global Goal Unite και στους ίδιους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more