Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Σε ισχύ από σήμερα τα έκτακτα μέτρα στην Πέλλα- Για δέκα μέρες και βλέπουμε...

Σε ισχύ είναι από σήμερα το πρωί έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού μεταξύ άλλων και στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας λόγω υψηλού ιικού φορτίου στις συγκεκριμένες περιοχές.
Υπενθυμίζεται ότι μέτρα βρίσκονται επίσης σε εφαρμογή στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Αττικής, στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Κέρκυρας καθώς και στους Δήμους Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Ζακύνθου και Κω.
Πλέον στους Δήμους Έδεσσας, Σκύδρας, Πέλλας και Αλμωπίας στο σύνολο τους  τέθηκαν σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης και από σήμερα  και για τις επόμενες δέκα μέρες θα ισχύουν τα εξής:
  • Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.
  • Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.
Ακόμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύναται σε αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more