Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Ο Χρήστος Μακρίδης (Τάκιμης), ο Δήμος Σκύδρας και το σπίτι του μεγάλου αδελφού


Μια μεγάλη έκπληξη είχαμε στην πρώτη παρουσίαση του   Big Brother της νέας εποχής που έκανε  πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μία εμβληματική μορφή της τηλεόρασης και των κορυφαίων ριάλιτι στην Ελλάδα συναντά και πάλι το Big Brother μετά από 20 χρόνια στα live του παιχνιδιoύ.

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Τις Παρασκευές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί…


Το παιχνίδι έχει χρώμα Πέλλα και ειδικότερα Σκύδρας καθώς συμμετέχει ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης γνωστός ως τακίμι!!!! Ο γνωστός σε όλους μας Τακίμης λοιπόν που πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας, εκτός από την παρουσία του στο τηλεπαιχνίδι, παραχώρησε συνέντευξη παλαιότερα και στην Πέλλα τηλεόραση. Δείτε τα βίντεο παρακάτω: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου