Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας ξεκινά η Πολυξένη Νάνου
Μια γυναίκα το τιμόνι της καθαριότητας θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του ρεπορτάζ. Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας η Πολυξένη Νάνου αναλαμβάνει τα ηνία βάζοντας τον πήχη ψηλά. η ίδια δήλωσε τα ακόλουθα:


Στόχος; Η βελτίωση της καθημερινότητας.
🔹Σκοπός; Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να το πετύχουμε μαζί. 🤝
Η καθαριότητα για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Σε αυτό όμως θέλουμε συμμάχους και τους πολίτες του Δήμου μας, γιατί η καθαριότητα είναι υποχρέωση όλων μας. Εμείς από την μεριά μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη της Αριδαίας και τα χωριά μας να έχουν την εικόνα που τους αξίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο, όμως έχουμε πείσμα, θέληση, στόχους και όρεξη για δουλειά και είμαστε βέβαιοι πως και με την δική σας συμβολή θα το πετύχουμε. 🚮
✊ Κόντρα λοιπόν στον αρνητισμό και στην κακεντρέχεια. Κόντρα στον κίτρινο τύπο και σε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες από αρχείο. Κόντρα σε δηλώσεις που στόχο έχουν να προκαλέσουν.
🎯 Εμείς απαντάμε με πράξεις και δουλειά. Αλλάζουμε την εικόνα του τόπου μας. Με χώρους καθαρούς και νοικοκυρεμένους.

Οι αρμοδιότητες της σύμφωνα με την απόφαση Δημάρχου είναι οι ακόλουθες:

Η κα Πολυξένη Νάνου ορίστηκε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας,

Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου  ,με αντιμισθία   και της  μεταβιβάζει  τις   καθ΄υλην και κατά τόπον αρμοδιότητες  του Τμήματος  Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Αλμωπίας (παρ. Θ άρθρου 14 του Ο.Ε.Υ.), η οποία Αντιδήμαρχος   θα συνδράμει ακόμη και στο έργο του  Αντιδημάρχου  Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κου Χατζηγιαννίδη Χρήστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more