Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Τηλεοπτική καμπάνια από τα Νέα της Πέλλας!!!
Μια νέα καμπάνια που μεταδίδεται από Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και από το ίντερνετ, εγκαινίασαν τα Νέα της Πέλλας, η μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα του νομού μας με πλούσια ύλη και έγχρωμες σελίδες. Πρόκειται για σποτ καρτούν όπου περιγράφει την κατάσταση του νομού μας καθώς και περιλαμβάνει παρουσίες από διάφορους τομείς όπως γιατροί, εργάτες, υπάλληλοι. Δείτε παρακάτω τις εικόνες όπως παρουσιάζονται στο σποτ 


Σκηνή 1.
Τίθεται στην οθόνη το ερώτημα: "τι είδους ενημέρωση θέλετε για την Πέλλα;"

Μιλάνε διάφοροι πολίτες και επαγγελματίες της Πέλλας για το πώς θέλουν την ενημέρωση

Σκηνή 2.
Μια γιατρός στο ιατρείο της: Θέλω μια εφημερίδα με ένα καλό team δημοσιογράφων και αναλυτών. Όχι παιδαρέλια... ανθρώπους με δημοσιογραφική μύτη, με κριτική σκέψη, με ήθος, με πάθος για την αλήθεια. Χωρίς δεσμεύσεις και καθοδηγητές.Σκηνή 3.
Ένας εργάτης σε εργοστάσιο: Θέλω μια εφημερίδα που να μιλάει για τη ζωή στην Πέλλα μας. Όχι Αθηνοκεντρική... ντόπια! Να μαθαίνουμε τι συμβαίνει στην πόλη μας, στο παραδίπλα χωριό. Τι προβλήματα έχουν, πώς ζουν, τι ελπίζουν.Σκηνή 4.
Ένας αγρότης στο χωράφι του: Θέλω μια εφημερίδα που να ασχολείται πραγματικά με τον αγρότη της Πέλλας. Να μην γλύφει τους πολιτικούς. Να μαθαίνω για νέες τεχνολογίες στο χωράφι, για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Να φτάνει η φωνή μου στα κέντρα αποφάσεων. Να νοιάζεται τον ιδρώτα μουΣκηνή 5.
Μια υπάλληλος σε κατάστημα: Θέλω μια τοπική εφημερίδα που να χαίρομαι να τη διαβάζω. Να μου αρέσει εμφανισιακά... με χρώμα, με ωραίο design, με ποιότητα, με σωστή διάταξη της ύλης... και να βγαίνει σε πολλά φύλλα, να φτάνει σε όλουςΣκηνή 6.
Ένας επαγγελματίας στο γραφείο του: Θέλω μια εφημερίδα για ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στον νομό μου. Στην οικονομία, τους επαγγελματίες, την τοπική πολιτική κατάσταση, την επικαιρότητα, τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς, τους αθλητικούς Συλλόγους του νομού.


Σκηνή 7.
Βγαίνει μια εκπρόσωπος της εφημερίδας "τα Νέα της Πέλλας": σας ακούσαμε! ΟΛΑ όσα ζητήσατε, τα κάναμε πράξη... στα "Νέα της Πέλλας"! Τη νέα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εφημερίδα που έχει ΜΙΑ μόνο έγνοια: ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στο νομό Πέλλας. Το νομό όπου ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά. Το νομό που μας αγκαλιάζει όλους. Το νομό που αγαπάμε. 
  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more