Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Συναντήθηκε η Επιτροπή για την Επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης με τους βουλευτές κ.κ. Σταμενίτη και Βασιλειάδη.

 



     Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό κτήριο στην Κρύα Βρύση η συνάντηση της 4μελής Επιτροπής Κρυαβρυσιωτών που έχει οριστεί για να επισκεφτεί την Αθήνα, με τους Βουλευτές Πέλλας κ.κ. Σταμενίτη Διονύση και Βασιλειάδη Βασίλειο (Λάκη) (ο βουλευτής κ. Καρασμάνης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο κ. Βλάχο) όπου συζητήθηκε ο προγραμματισμός των συναντήσεων στην Αθήνα με τους Κυβερνητικούς Παράγοντες.

    Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ότι είναι υποστηρικτές του αγώνα της επιτροπής για την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης, εφόσον είναι επιθυμία της τοπικής κοινωνίας του πρώην Δήμου Κρύας Βρύσης και θα δρομολογήσουν από κοινού τα ραντεβού με τους κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα.

Τους δόθηκε από τον Πρόεδρο σε ηλεκτρονική μορφή (στικάκι) αντίγραφο του φακέλου της Πρότασης για την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης, δηλώνοντας ότι έχει γίνει μία σοβαρή δουλειά με μια πρώτη ανάγνωση που τον έκαναν.

    Συμφωνήθηκε να προγραμματιστούν συγκεκριμένα ραντεβού με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη Μάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, όπως και με τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Τέλος ραντεβού θα γίνει και με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου.

    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βλάχος τους εξέφρασε την αποφασιστικότητα της τοπικής κοινωνίας για την επίτευξη του στόχου και αυτό θα μεταφερθεί με κάθε τόνο στην κυβέρνηση κατά την επίσκεψη της επιτροπής στην Αθήνα !

Να σημειώσουμε ότι η 4μελής επιτροπή αποτελείτε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Βλάχο Ανδρέα, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πέλλας κ. Αμιτζόγλου Χ. Λύσανδρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κρύας Βρύσης κ. Σεραίδη Πέτρο καθώς και τον Δικηγόρο κ. Βλάχο Αλέξη.

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more