Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

Σημαντικά αστυνομικά νέα
Σύλληψη για κλοπές

Συνελήφθη χθες (26 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από το βράδυ της 24ης έως το πρωί της 25ης Μαρτίου, διέρρηξε δύο καταστήματα από όπου αφαίρεσε συνολικό χρηματικό ποσό 130 ευρώ και 3 ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ.


Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2020 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από μηχάνημα έργου που ήταν σταθμευμένο σε εργοτάξιο, 4 μπαταρίες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.


Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

· Συνελήφθη χθες (26 Μαρτίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 414 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

· Συνελήφθη χθες (26 Μαρτίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και 172 συσκευασίες προϊόντων που κατείχε χωρίς νόμιμα παραστατικά αγοράς. Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more