Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Αλμωπός-Κοζάνη 1-1 (video)


Ρεπορτάζ: Λύσανδρος Αμιτζόγλου


Στο τρίτο του ματς στην τρίτη στην τάξη Εθνική κατηγορία, την  Football League, ο Αλμωπός Αριδαίας δεν κατάφερε να κερδίσει την αξιόμαχη   ΑΕΠ Κοζάνης καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Το συγκρότημα του Γιώρογυ Τυριακίδη, δημιούργησε ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 στο 37 χάρις το γκολ του Μανιού, παρόλα αυτά δέχθηκε στην ισοφάριση. Πλέον ο ιστορικός Αλμωπός Αριδαίας μετρά 2 βαθμούς σε τρεις αγώνες ενώ έχει μια εχθρική διαιτησία, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μια ήττα στην Κατερίνη με τον Πιερικό και μια ισοπαλία και πάλι εκτός έδρας με την Τρίγλια, έχοντας εναντίον του τρία συνεχόμενα πέναλτι.

Στο 24 ο Μεντί πλάσαρα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ψαρράς απέκρουσε. 

Στο 37ο λεπτό ο Μάνιος μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Πέττα. Οι φιλοξενούμενοι της ΑΕΠ Κοζάνης ισοφάρισαν  στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Φράνκο με σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.


Δείτε παρακάτω τις συνθέσεις των ομάδων:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Λόμπα (55′ Ασλαμπάλογλου), Κουρούπης, Μανιός, Ρογγότης, Μεντής, Γκέσιος (68′ Λουσέρο), Έππας (55′ Τόφας), Κολτσίδας, Χαντζάρας (76′ Κιουλτζόπουλος), Πέττας.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ταΐρης, Λι, Φράνκο, Νικολίτσας, Πάλλας, Βοριαζίδης.

Δείτε βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more