Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ.Μαυρόπουλου, ο διοικητής 
της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αποσπάστηκε παραδειγματικά για τρεις μήνες σε υπηρεσία γραφείου, στο τμήμα διοικητικών εξετάσεων επιφορτισμένος με καθήκοντα εξέτασης των Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων!

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Ο αστυνόμος Α διοικούσε την ΔΙΑΣ τα τελευταία τρία χρόνια με τους συναδέλφους του να αναφέρουν
στο Securitynews.gr ότι “πρόκειται για έναν μάχιμο αστυνομικό, ο οποίος διοικούσε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ
 με σύνεση, διαφάνεια και φυσικά αποτελεσματικότητα”.

Στα “κάγκελα” αστυνομικοί και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Securitynews.gr πληθώρα συναδέλφων του έχουν εκφράσει τις αντιδράσεις τους για την όπως επισημαίνουν “τιμωριτική” μετακίνηση του Αστυνόμου Α’, με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση.

Αποτελεί απορίας άξιο, το πως η κεντρική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε την εξ’Αθηνών “οδηγία” για απομάκρυνση του αστυνομικού, και την αντικατάσταση του από αξιωματικό που όπως αναφέρουν πηγές στο Securitynews.gr “Τα έχει κάνει κυριολεκτικά μαντάρα στην ομάδα “Ζ” και όπου αλλού ήταν κατά το παρελθόν.

Οφείλουμε να κρούσουμε το καμπανάκι τόσο σε Θεσσαλονίκη, όσο και σε Αθήνα, καθώς οι πρόσφατες ενέργειες μπορούν να χαρακτηριστούν ως σπασμωδικά ημίμετρα σε μια κατάσταση που δυστυχώς 
αφήνει εκτεθειμένη την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν γίνεται να υπάρχει άμεση, προφορική ΕΝΤΟΛΗ από τον Ταξίαρχο της Τροχαίας στην Αθήνα για να μην γίνονται πλην των διοδίων έλεγχοι για COVID19 και όλες οι μονάδες να είναι σε κίνηση στους δρόμους, και την ίδια στιγμή να καρατομείται ο διοικητής υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη για τον ακριβώς αντίθετο λόγο!

Κύριοι, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σταματήστε να παίζετε με την υπομονή των μάχιμων αστυνομικών.
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ