Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Κοντά στην αυτοδιοίκηση ο Γ. Γ. της Κυβέρνησης Γρ. Δημητριάδης


Έμπρακτα αποδεικνύει πως βρίσκεται κοντά στην αυτοδιοίκηση  ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης που πήρε πάνω του το ζήτημα της 
έγκρισης χρηματοδότησης για τα έργα επισκευής του νησιού Ψαρών. Μάλιστα ο Δήμαρχος Ψαρών  Κώστας Βρατσάνος  έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:


Η ανάρτηση του δημάρχου Ψαρών

Με παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου και με ενέργειες προσωπικά του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη εγκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ- μόλις δύο εβδομάδων- η χρηματοδότηση με το ποσό των 119.000 ευρώ του επιτακτικού έργου της επισκευής της ανωδομής του λιμένα του νησιού μας.


Άμεσα προχωρά η ανάθεση και μετά το Πάσχα ξεκινούν οι επισκευαστικές εργασίες, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας με Πειραιά, Οινούσσες, Χίο και Μυτιλήνη, ενόψει μάλιστα της θερινής περιόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη για την άμεση παρέμβαση και καθοριστική συμβολή τους στην επίλυση ενός ζητήματος ζωτικής σημασίας για το νησί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more