Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο Όμιλος TEDRA στις 10 καλύτερες εταιρίες Διαχείρισης Αποβλήτων στην Ευρώπη

 Για τις περιβαλλοντικές του υπηρεσίες, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις που παρέχει σε βιομηχανίες, διακρίθηκε ο όμιλος TEDRA  για το έτος 2021.

Το διεθνές περιοδικό τεχνολογίας «Utilities Tech Outlook», βράβευσε τον Όμιλο TEDRA, ως μία από τις 10 μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της επεξεργασίας και διαχείρισης αποβλήτων στην Ευρώπη.

Από το 1989 έως και σήμερα, ο όμιλος TEDRA αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα των ανθρώπινων πόρων του, την οικολογική συνείδηση και το επιχειρηματικό ήθος επενδύει σε νέες δραστηριότητες με επίκεντρο τα έργα υποδομών περιβάλλοντος.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση τεχνικών και περιβαλλοντικών έργων, στη διαχείριση προηγμένης τεχνολογίας, στη διαχείριση αποβλήτων και στη χρησιμοποίηση αυτών, στοχεύει στην υιοθέτηση μιας πιο πράσινης διαδικασίας επεξεργασίας και διαχείρισης αποβλήτων.

«Αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προκύπτουν από την πράσινη διαχείριση αποβλήτων, αλλά και τον ρόλο του ομίλου στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων, υψηλών προδιαγραφών στον κλάδο αυτό, πρόκειται για μία διάκριση ιδιαίτερης σημασίας, που μας δίνει ώθηση για ένα λαμπρότερο μέλλον», τόνισε ο κ. Γιάννης Τόλιος,  Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου TEDRA.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more