Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και άλλα αδικήματα

 




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (5 Ιουνίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 17,2 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.


Εξιχνιάσεις κλοπών

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2021 διέρρηξαν την οικία ενός ημεδαπού, σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν διάφορες οικιακές συσκευές και έπιπλα, συνολικής αξίας 2.460 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας ανήλικης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2021, σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε με τη μέθοδο του εναγκαλισμού από μία ηλικιωμένη, ένα κόσμημα λαιμού, αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα.

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 30ης Μαΐου 2021, σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε από δύο γεωργικούς ελκυστήρες και ένα γεωργικό μηχάνημα 3 ηλεκτρικούς συσσωρευτές, συνολικής αξίας 450 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Οι κλεμμένοι συσσωρευτές βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more