Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Περιοδεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο νομό Πέλλας

 

Περιοδεία στο νομό Πέλλας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ απαρτιζόμενη από την Οργανωτική Γραμματέα του κόμματος Όλγα Στεφανή, τον Εκπρόσωπο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο Μεσογειακό Δίκτυο των Ευρωπαίων Πράσινων Δομήνικο […]

Περιοδεία στο νομό Πέλλας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ απαρτιζόμενη από την Οργανωτική Γραμματέα του κόμματος Όλγα Στεφανή, τον Εκπρόσωπο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο Μεσογειακό Δίκτυο των Ευρωπαίων Πράσινων Δομήνικο Κ. Χρυσίδη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας Φίλιππο Γκανούλη.

Η επίσκεψη συμπεριλάμβανε συναντήσεις με μέλη και φίλους των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο νομό, καθώς και την επίσκεψη σε επιχειρήσεις του νομού με έντονο πράσινο και κοινωνικό αποτύπωμα. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Ιππικής Τέχνης – Αθλητισμού και Πολιτισμού, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «Χλόη», καθώς και στο Κτήμα Βίωμα -Φυτώριο κηπευτικών και βοτάνων βιολογική γεωργίας.

Η περιοδεία συμπεριέλαβε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα του Δήμου και οι προσπάθειες της διοίκησης στον τομέα της ανακύκλωσης, περιβαλλοντικής προστασίας και πράσινης ανάπτυξης του Δήμου. Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με στελέχη της παράταξης «Αλμωπία ψηλά», συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της, Νίκο Παρούτογλου, με αντικείμενο προτάσεις προώθησης σύγχρονων πράσινων λύσεων στο Δήμο Αλμωπίας.

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ με ειλημμένη την απόφαση της αυτόνομης καθόδου στις επόμενες εκλογές θα εντατικοποιήσουν τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ενημερώνοντας την κοινωνία, με έμφαση σε νέους και νέες. Μια κοινωνία που θέλει να δει μια άμεση δίκαιη πράσινη μετάβαση στη χώρα μας, που πιστεύει ότι πρέπει οι πολυεπίπεδες προκλήσεις σήμερα να απαντηθούν με καινοτόμες λύσεις και πράσινες πολιτικές προτάσεις σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης/ διοίκησης, οικονομίας και κοινωνίας, με γνώμονα την ανθρώπινη ευημερία και κοινωνική ανθεκτικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more