Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Η κότα πριν πιει νερό κοιτάει το Θεό...


√Γράφει ο Χρήστος Δημητριάδης

Η εφημερίδα Νέα της Πέλλας, η μοναδική καθημερινή εφημερίδα του νομού μας, συμπλήρωσε ένα χρόνο κυκλοφορίας. Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 είχαμε προγραμματίσει εκδήλωση και Αγιασμό στο περιβάλλοντα χώρο των γραφείων μας. Για αυτό το λόγο λάβαμε ειδική άδεια για το κλείσιμο της οδού μπροστά από τα γραφεία μας στην Αριδαία. Σε επικοινωνία που είχα με την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έγινε προφορική ισχυρή σύσταση είτε για αναβολή της εκδήλωσης, είτε για αυστηρή τήρηση των νέων μέτρων.

 

Λόγω των ιδιαίτερων επιβαρυμένων υγειονομικών συνθηκών, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την εκδήλωση, με σεβασμό στους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο. Είναι δεδομένο ότι βάζουμε μια άνω τελεία καθώς θα προγραμματίσουμε την εκδήλωση σε μελλοντικό χρόνο!!! Ευχαριστώ πολύ τους δεκάδες φίλους που έστειλαν τις ευχές τους μέσω της ανάρτησης που κάναμε στα social media. Η εποχή είναι πολύ δύσκολη για τέτοιου είδους εγχειρήματα. Εμείς όμως τα καταφέραμε και με πολύ κόπο βάλαμε το νερό στο αυλάκι. Τώρα πάμε για άλλα. Για νέους στόχους, σύγχρονους και ρηξικέλευθους. Έχοντας μπροστά μας το μεράκι, την διάθεση, την εμπειρία, την γνώση και φυσικά την αγάπη σας, θα είμαστε παρόντες με νέα εργαλεία στην ενημέρωση.

 

Για αυτό τον ένα χρόνο θα μπορούσα να πω πολλά. Να αναφερθώ σε αυτούς που μας πολέμησαν, που προσπάθησαν να μας βάλουν εμπόδια, που βρέθηκαν απέναντι μας με το μπόι τους για να μας τρομάξουν. Βέβαια το δικό μας χαρακτηριστικό είναι το δέμας. Απλώς δεν ασχοληθήκαμε ούτε μια φορά με δαύτους. Άλλωστε τόσοι είναι…

 

Το μόνο που θέλω να εκφράσω, είναι τις ευχαριστίες μου για τους φίλους που μας στήριξαν, που μας αγάπησαν, που μας βοήθησαν, που μας στάθηκαν σαν αδέλφια στα δύσκολα και στην αρχή που μάθαμε να μπουσουλαμε στον κακοτράχαλο δρόμο της τοπικής ενημέρωσης. Δεν γίναμε αρεστοί ούτε ευχάριστοι αλλά χρήσιμοι στην κοινωνία και στους πολλούς.  Δεν μας καίγεται καρφί να μας χτυπήσει στην πλάτη ο Δήμαρχος, αλλά νοιαζόμαστε να μην κλείνουν το μάτι άγνωστοι πολίτες που μας θεωρούν δικούς τους ανθρώπους. Τώρα πλέον στεκόμαστε στα πόδια μας.

 

Σήμερα καταφέραμε με πολύ δουλειά να δημιουργήσουμε έναν δημοσιογραφικό οργανισμό με μια καθημερινή εφημερίδα και δυο εβδομαδιαίες καθώς και δυο σάιτ, δείχνοντας έτσι πως σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε πρώτοι και με διαφορά, αν εξαιρέσουμε τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Αυτή την διάκριση θα την ενισχύσουμε καθώς στόχος μας είναι η καθιέρωση σε επίπεδο Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα. Θέμα χρόνου είναι να πετύχουμε και αυτό τον στόχο. Με πολύ δουλειά σεμνά και ταπεινά. Ας μην ξεχνάμε πως η κότα πριν πιει νερό κοιτάει το Θεό….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more