Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 


Βουλευτές και στελέχη στο επίκεντρο των Νέων της Πέλλας




Η εικόνα των προσώπων σε ένα κρας τεστ που θα συζητηθεί 



Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή η μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW που έγινε για λογαριασμό της καθημερινής μας εφημερίδας Νέα της Πέλλας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσα από τις ιστοσελίδες www.meapopsi.gr και www.aridaianews.gr .

Η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη μιας και οι συμμετέχοντες ήταν πάρα πολλοί καθώς για πρώτη φορά και με ηλεκτρονικό αποκλεισμό ψήφων με στόχευση, εξέδωσαν ένα πάρα πολύ καλό και αντικειμενικό αποτέλεσμα. Επί της ουσίας δυο χρόνια από την νέα διακυβέρνηση και την νέα Βουλή, η εφημερίδα μας πραγματοποίησε επανέλεγχο των προσωπικοτήτων της Πέλλας από όλα τα Κόμματα, δημιουργώντας ένα κρας τεστ που θα συζητηθεί.

Άλλωστε οι θετικές ψήφοι, οι αρνητικές καθώς και όσοι δεν γνωρίζουν, δημιουργούν ένα παζλ το οποίο δείχνει και την συνολική κατεύθυνση της κοινωνίας καθώς και τα ζητήματα που έχουν οι Βουλευτές και τα στελέχη. Τα μηνύματα της κοινωνίας της Πέλλας δείχνουν πως οι πολίτες έχουν κουραστεί από την όλη κατάσταση και στέλνουν μήνυμα σε Κυβέρνηση και αντιπολίτευση και την μέχρι τώρα στάση τους, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι παραμένουν επίκαιροι και παρεμβατικοί.

Από εκεί και πέρα φυσικά υπάρχει και η πρώτη καταγραφή των Βουλευτών μας, που δείχνει ότι στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Καρασμάνης βρίσκεται πρώτος και φαίνεται ότι κρατά την υπεροχή καθώς είναι ο δημοφιλέστερος Βουλευτής σε επίπεδο Πέλλας. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο επίσης Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης με αξιοζήλευτη παρουσία ενώ κοντά στην τρίτη θέση είναι ο Βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης. Η Θεοδώρα Τζάκρη καρατά τις δυνάμεις της ενώ οι αρνητικές καταγραφές δεν έχουν να κάνουν τόσο για την δική της πορεία όσο για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Έκπληξη το θετικό ποσοστό του Ηλία Θεοδωρίδη που πέρασε τον Γιάννη Σηφάκη ενώ θετική εικόνα καταγράφουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας.

Από πλευράς των άλλων Κομμάτων, στο Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Πέλλας Παναγιώτης Ζαρογουλίδης καταγράφουν θετικές γνώμες πάνω από ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής. Θετικές απόψεις καταγράφει και το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ Αλέκος Ουγγρίνος ξεπερνώντας το ποσοστό του ΚΚΕ στην Πέλλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more