Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Που το πάει ο Στάθης; Ξαφνική εμφάνιση, σκληρό ροκ και αέρας νίκης....

 



Κοινό μυστικό στην δημοσιογραφική και αυτοδιοικητική πιάτσα, η πρόθεση του γνωστού δικηγόρου Στάθη Φουντουκίδη, γιού της πρώην Βουλευτού Πόπης Φουντουκίδου, να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας. Πέρυσι είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του μάζωξη σε κεντρικό κατάστημα των Γιαννιτσών, παρουσία αρκετών στελεχών. Το διάστημα έως σήμερα πραγματοποιούσε επαφές και συζητήσεις για την συγκρότηση ψηφοδελτίου. Μάλιστα η πρόθεση του αυτή είχε ξενίσει πολλούς καθώς ο ίδιος ήταν υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2019 και μάλιστα τα είχε πάει πάρα πολύ καλά. Ήλθε τέταρτος με 7.203 ψήφους.

 Στον Δήμο Πέλλας μάλιστα είχε λάβει 3.824 ψήφου, πάνω δηλαδή από τους μισούς. Ο Στάθης Φουντουκίδης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή των Γιαννιτσών, ήταν Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Γιαννιτσών και ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο ίδιος έλκει την καταγωγή από την Κρύα Βρύση όπου μάλιστα είχε έρθει δεύτερος σε σταυρούς πίσω από τον Γιώργο Καρασμάνη στις εκλογές του 2019. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έχει αλλάξει τακτική καθώς εμφανίζεται πιο πολύ σε εκδηλώσεις ενώ πραγματοποιεί αναρτήσεις με πολιτικό περιεχόμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Στην γιορτή της γυναίκας Για την γιορτή της γυναίκας έδωσε το παρόν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο σύλλογος κατά της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας ΑΜΕΛΙΑ, το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και το Θεατρικό Εργαστήρι.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι είχε κοντά του αρκετές γυναίκες... Ο ίδιος όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε σε άλλες δημοσιεύσεις του στα ζητήματα του Δήμου Πέλλας και στην εγκατάλειψη της περιοχής από την δημοτική αρχή. Πρώτη του ανάρτηση είχε να κάνει με τις εργασίες υλοτόμησης στο στρατόπεδο Καψάλη. Όπως δήλωσε ο ίδιος δυστυχώς καταστρέφουν έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της πόλης των Γιαννιτσών, υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής όλων μας. Η αιχμή χαρακτηριστική καθώς και η στόχευση.

Δεύτερο χτύπημα ο σκουπιδότοπος στο χωριό Αραβησσός. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Στάθη Φουντουκίδη τονίζουν ότι ο ίδιος κινείται μεθοδικά και στοχεύει στην σταδιακή αύξηση της κριτικής προς την Δημοτική αρχή καθώς και στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο θα ανακοινώσει επισήμως το όνομα του νέου συνδυασμού καθώς και την ιδρυτική διακήρυξη που θα την υπογράψουν δεκάδες φίλοι και πολίτες του Δήμου Πέλλας με στόχο την συσπείρωση των πολιτών γύρω από μια νέα προσπάθεια για αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα του Δήμου Πέλλας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more