Κυριακή 1 Μαΐου 2022

N. Xατζηιωαννίδης: Σημαντικά έργα που αντιμετωπίζουν την κρίση με ενεργειακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑ Σκύδρας



 Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκος Χατζηιωαννίδης ευχαρίστησε δημοσίως την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου καθώς και τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Καρασμάνη για τα σημαντικά έργα που σχεδιάστηκαν και θα κατασκευαστούν για την ενεργειακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑ Σκύδρας. Ο κος Χατζηιωαννίδης δήλωσε τα ακόλουθα:


Η Ενεργειακή κρίση έχει πλήξει όλα τα Ελληνικά νοικοκυριά και όλες τις επιχειρήσεις της χώρας,όπως επίσης τους Δήμους και τις ΔΕΥΑ.
Η ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ όμως είναι η μοναδική ΔΕΥΑ του νομού Πέλλας που ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση έχοντας αποστείλει ολοκληρωμένη πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με τίτλο "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ" συνολικού προϋπολογισμού 4.943.308,36 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει τα κάτωθι υποέργα:
ΥΠΟΕΡΓΟ 1:"ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ",συνολικού προυπολογισμού 2.654.193,96 ευρώ.
ΥΠΟΕΡΓΟ 2:"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΠΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ" συνολικού προϋπολογισμού 2.232.074,40 ευρώ.
ΥΠΟΕΡΓΟ 3:"ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" συνολικού προυπολογισμού 57.040,00 ευρώ.
Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στη ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ που μου εμπιστεύτηκε την θέση του Προέδρου ΔΕΥΑΣ ΣΚΥΔΡΑΣ και με την άψογη συνεργασία μας φέρνουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Πέτσα Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών καθώς και τον π.Υπουργό και Βουλευτή του νομού μας κύριο Γεώργιος Καρασμάνης ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην προώθηση του φακέλου της ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Αρνητικό Αξιοσημείωτο Γεγονός σε όλη αυτή τη θετική συνεργασία και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί η ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ αυτού του σωτήριου έργου από την αντιπολίτευση της Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more