Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλη προσέλευση υγειονομικών σε κάλεσμα του Διαμαντή Γκολιδάκη

 


Πλήθος λειτουργών της Υγείας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έκανε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης στο Καφέ Μπαρ Αλέγκρο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ιατροί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, φαρμακοποιοί, εργαζόμενοι και εργαζόμενες στο ΕΚΑΒ, οδοντίατροι και υγειονομικοί από όλους τους χώρους του τομέα της Υγείας έδωσαν το παρόν και συνεχάρησαν το Δ. Γκολιδάκη για την πρωτοβουλία του, που όπως αποδείχθηκε ένωσε τους υγειονομικούς. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Κίνησης Εργαζομένων (ΔΑΚΕ) και Τομεάρχης Υγείας της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Γιώργος Δόντσιος. Χαιρετισμούς απηύθυναν η γενική γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) Μαρία Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κούγιας. 

Ο κ. Γκολιδάκης στην ομιλία του εξέφρασε τη χαρά του που βλέπει τους υγειονομικούς ενωμένους και τόνισε ότι: «έτσι ενωμένοι μπόρεσαν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα υγείας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη δοκιμασία της πανδημίας και επεσήμανε ότι η ενότητα του χώρου είναι αυτή που κερδίζει όλες τις δύσκολες μάχες που δίνονται καθημερινά για τη διατήρηση και προστασία του υψίστου αγαθού, της υγείας». Κλείνοντας ο κ. Γκολιδάκης χαρακτήρισε όλους τους υγειονομικούς μικρούς ήρωες της καθημερινότητας που ανταποκρίνονται στο καθήκον τους τους παρόλες τις δυσκολίες και δεσμεύτηκε ότι θα είναι διεκδικητικά δίπλα τους, στηρίζοντας όλα τα αιτήματα που έχουν ως τελικό στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες

Στην εκδήλωση του Διαμαντή Γκολιδάκη μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο αντιπρόεδρος του ΙΣΘ Νικόλαος Μπάτζιος, ο διοικητής του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» Διονύσιος Μανωλόπουλος, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» Αλεξάνδρα Τιτοπούλου, ο γενικός γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Βάιος Κοντόπουλος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Πρόδρομος Δεβέλογλου. 

Απο Βίκυ Μπαϊρακτάρη







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more