Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Πολιτικό άνοιγμα στους ψηφοφόρους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα επιδιώκει το ΚΚΕ

Πολιτικό άνοιγμα επιδιώκει το ΚΚΕ

Κινείται πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς,  ο Δημ. Κουτσούμπας  μετα την περιοδεία  την περιοχή μας


Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται ο Περισσός, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να έχει προγραμματίσει ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών και επισκέψεων ανά την Ελλάδα. Οι δράσεις είναι παράλληλες, καθώς και οι παρεμβάσεις στη Βουλή αναμένεται να είναι πιο συχνές το επόμενο διάστημα, όπως και οι ομιλίες σε θεματικές εκδηλώσεις. Εχει σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν επίσης πιο πολλές συναντήσεις με επιμέρους φορείς και ενώσεις. Στόχος; Το πολιτικό άνοιγμα που επιδιώκει το κόμμα εγκαινιάστηκε με τη δημοσιοποίηση του καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής προς τον λαό για «αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ».

 Οπως επισημαίνουν κομματικές πηγές, κάθε επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, συνοδεύεται με την πραγματοποίηση μαζικών ανοιχτών πολιτικών συγκεντρώσεων, αλλά και ευρύτατων συσκέψεων με δεκάδες φορείς, στις οποίες συμμετέχουν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, νέοι και νέες, μικροί αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες.

Το πολιτικό στίγμα των συγκεντρώσεων έδωσε ο κ. Κουτσούμπας στην ομιλία του στην Πέλλα προ ημερών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το αδύνατο γίνεται δυνατό, όταν η λαϊκή οργή και αγανάκτηση δεν παγιδεύεται στα κάλπικα διλήμματα και τις αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Αντιπαραθέσεις που δεν αφορούν βέβαια την ουσία της πολιτικής που εξυπηρετεί το κεφάλαιο, αλλά ποιος –πιθανά με ποιον συνέταιρο– θα έχει το πάνω χέρι στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more