Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΙΑΣ Ο Γ. ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ...

 


Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εφημερίδας" Τα Νέα της Πέλλας" σχετικά με την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Τσεπκεντζης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας.

Υπήρχαν και αποκαλύψεις, όπως και χαρακτηρισμοί όπως αυτοί του τίτλου.
Το θέμα παρουσίασε ενδιαφέρον και πανελλαδικά.
Διαβάστε τι έγραψε η εφημερίδα:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ:
"ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ"
ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο Γ. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΤΟΝ Γ.ΤΣΕΠΚΕΝΤΣΗ!!
Ευθεία επίθεση, από δύο πρώην μέλη της παράταξης του, δέχτηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζης.
Το γεγονός συνέβη στην τελευταία συνεδρίαση όταν συζητήθηκε το θέμα της διοικητικής αποβολής καταπατητή δημοτικής έκτασης στην Άρνισσα.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων πάνω σε αυτό το θέμα, πρώτος τον λόγο πήρε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
ΓΙΏΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ
Ο συγκεκριμένος, έθεσε θέμα ηθικής τάξης, γιατί όπως αποδείχθηκε από την διαδικασία, άλλος ήταν ο καταπατητής της έκτασης και όχι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παπαδόπουλος.
Σε αυτό το σημείο ο κ. Μουστάκας, ισχυρίστηκε, ότι η παράταξη " Κοινωνία σε Κίνηση" του κ. Τσεπκεντζη, διέδιδε στα καφενεία και στον κόσμο ότι καταπατητής ήταν ο Δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παπαδόπουλος!
Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, την καταγγελία είχε κάνει ξάδελφος υποψηφίου που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσεπκεντζη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!!
Αυτό, συνέχισε ο κ. Μουστάκας, είχε ως συνέπεια την μείωση της προσωπικότητας του κ. Παπαδόπουλου, γεγονός που τον ανάγκασε να δηλώσει την ανεξαρτητοποίηση του από την δημοτική παράταξη.
Σε αυτό το σημείο τόνισε το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ήταν συνιδρυτές της παράταξης.
Κλείνοντας ο κ. Μουστάκας τόνισε, απευθυνόμενος στον Γιάννη Τσεπκεντζη" Πρέπει να ζητήσετε ένα συγνώμη από τον θιγόμενο" και αποκάλεσε τον επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης" Αρχιερέα της διχόνοιας!!"

ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Αμέσως μετά, ο άμεσα θιγόμενος, και πρώτος εκλεγμένος σε σταυρούς προτίμησης με την πρώην παράταξη του, προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι όταν υπήρξε ζήτημα με τον επίσης πλέον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Ξυλουργιδη, που ο ίδιος ο Γιάννης Τσεπκεντζης, ήθελε να διαγραφεί από την παράταξη του, τον επισκέφτηκε στο σπίτι του.
Εκεί, παρουσία της μητέρας του, όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Τσεπκεντζης, τον κάλεσε να υπογράψει για την διαγραφή Ξυλουργιδη.
Αν δεν το έκανε, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, " τότε με απείλησε ότι θα διαγράφω και εγώ!!!"
Ακόμα, διευκρίνισε ότι όπως αποδείχτηκε, δεν είναι αυτός που καταγγέλθηκε ως καταπατητής της Δημοτικής έκτασης ( αγροτεμάχιο) με συνέπεια να υποστεί τον διασυρμό στην τοπική κοινωνία.
Στη συνέχεια, δήλωσε ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, σε κανένα σημείο της σύντομης απάντησης του, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για το θέμα, ενώ ανέφερε ότι ουσιαστικά αποδέχεται την" πρόκληση" για συνέχεια του θέματος στα δικαστήρια.
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΊ
Αξίζει να θυμίσουμε οτι η παράταξη του Γιάννη Τσεπκεντζη, με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, εξέλεξε 9 Δημοτικούς συμβούλους.
Το 2020, με μία πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα, διέγραψε τον σύμβουλο του Αντώνη Ξυλουργιδη, γεγονός που ο Γιώργος Μουστάκας δεν είχε αποδεχτεί , με αποτέλεσμα να ανεξαρτητοποιηθεί και ο ίδιος λίγους μήνες αργότερα.
Αντίθετος ήταν και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, με όλα όσα έγιναν και αναγραφηκαν στο ρεπορτάζ.
Έτσι ο Γιάννης Τσεπκεντζης, αυτή την στιγμή βρίσκεται με 6 δημοτικούς συμβούλους και με τις καταγγελίες, που αναφέρθηκαν από τα δύο πρώην μέλη της παράταξης του.
ΟΙ ΔΎΟ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΊ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ
ΔΉΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ
"Τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν μια παράταξη που υποτίθεται γεννήθηκε για να υπηρετεί αξίες όπως η αλήθεια,η αλληλεγγύη κ το δίκαιο.. Λειτουργούν μάλιστα αποτρεπτικά όσον αφορά την ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά.Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι για να λύνουν τα προβλήματα του τόπου κ όχι για να δημιουργούν προβλήματα τέτοιας φύσης,που δυστυχώς από ότι βλέπω ,θα λυθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων "
ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΥ:" Λυπάμαι πολύ.. Χλευάστηκε κ διασύρθηκε το όνομα μου δημόσια κ δε περίσσεψε μια συγγνώμη από τον επικεφαλής κ τους πρώην συνοδοιπόρους μου.Τον λόγο πια έχει η δικαιοσύνη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more